Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

5 Darila

Prilagojena torbica

Torbice so v celoti! Kar ni presenetljivo, saj postajajo skoraj nujni v času, ko se vsi trudijo, da bi kupovali bolj trajnostno in uporabljali manj plastike! Popolno zanj, zanjo , za vse!

Torbica z vašim imenom ali dizajnom

V podjetju YourSurprise lahko torbico popolnoma prilagodite svojemu okusu in izbirate med eno od treh barv: bela, črna ali naravna. V orodje za urejanje lahko vnesete svoje besedilo ali izberete obstoječo zasnovo.

Torbica z začetnico

Te torbice z eno samo črko so zelo priljubljene: prva črka vašega imena. V našem orodju za urejanje boste našli vsako črko abecede v različnih stilih, tako da boste lahko natisnili svojo lastno torbo.

Torbica s foto kolažem

Imate veliko čudovitih fotografij in želite nekomu podariti izvirno darilo? Nato ustvarite lasten foto kolaž na torbici. Izberete lahko, koliko fotografij želite naložiti. Po želji lahko natisnete tudi sporočilo ali ime.

Torbica s poletnim tiskom

Se odpravljate na plažo in želite poletno torbo? Izberite lep, poletni dizajn in vse je pripravljeno!

Torbice kot korporativno darilo

Iščete nekaj lepega za darilo podjetja? Kaj pa torbica z vašim logotipom ali še bolje: smešen slogan? Torb ni samo zabavno podariti, ampak jih je super sprejeti. Prav tako je dobro za okolje, saj vsem pomaga pri uporabi manj plastičnih vrečk.

Torbice kot marketinško orodje

Ročne torbe je zelo lepo uporabiti tudi kot marketinško orodje ali podariti na sejmih, konvencijah ali prireditvah. Morda obstaja celo nekaj sponzorjev, ki bi lahko napolnili vrečke z lepimi dobrotami, kot sta čokolada ali vino, in preoblikovali torbico v trajnostno vrečko.

Torbica Super Hero kot darilo zaposlenim

Ali je vaše osebje napredovalo? So vam zaposleni pravi superjunaki? Nato jih presenetite s torbico s sporočilom SUPER HERO, lepo sliko in njihovim imenom. Vaši zaposleni bodo to zagotovo cenili, poleg tega pa obstaja velika verjetnost, da bo postal privlačen kot zbirateljski predmet.