Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personaliziran Otroški Nahrbtnik - Trixie

Personaliziran Otroški Nahrbtnik - Dino - Trixie

94 glasov
Na zalogi
Tip
49,99 €
Možnosti dostave
  • Naslov za dostavo po vaši izbiri
  • V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
  • Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o otroškem nahrbtniku Trixie:
Vrsta: Mr Dino
Blagovna znamka: Trixie
Material: 100% bombaž - podloga: 95% poliester, 5% bombaž
Dimenzije 34 x 40 cm
Prilagajanje: 5 x 10 cm
Personalizacija: z imenom
Tisk: oster in v najlepših barvah
Dodatki: Nahrbtnik ima vodoodbojno podlogo, glavni predal z zadrgo, notranji žep z zadrgo, sprednji žep z zadrgo, nastavljive naramnice in prsni pas.

Madeže odstranite z vlažno krpo

Naročite personaliziran otroški nahrbtnik z imenom!

Unikaten otroški nahrbtnik z imenom za vsakega otroka znamke Trixie. S tem ljubkim nahrbtnikom bo vaš otrok pripravljen na vsako zabavno aktivnost ali na prvi šolski dan! Gospod Dino, gospod Volpe, gospod Leone ali gospa Rabbit, izbira je neskončna! Nahrbtnik oblikujete sami z imenom vašega otroka. Ime je natisnjeno na sprednji strani nahrbtnika. Zelo uporaben za jasli ali vrtec. Tako vsi vedo, čigav je otroški nahrbtnik! Odlična zabava za rojstnodnevno darilo ali za darilo pod drevescem. Ali preprosto zato, kdo si ne bi želel otroškega nahrbtnika z imenom?

Nahrbtnik ima nastavljive, oblazinjene naramnice in zgornji ročaj za enostavno obešanje. Zaponka na prsih preprečuje zdrs naramnic z ramen. Zadrga velikega predala in zadrga sprednjega predala imata večjo zadrgo, tako da ju otroci enostavno odpirajo in zapirajo sami. Ustvarjanje nahrbtnika je zelo enostavno, le dodajte ime po vaši izbiri. Vaš dizajn bomo ostro in barvno natisnili na vrečko. Ustvarite svojo različico zdaj!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj