Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirana torba za zadnjico

Personalizirana torba za zadnjico - črna

57 glasov
Na zalogi
Izberite barvo
19,99 €
Možnosti dostave
  • Vaša zasnova na vrečki za zadnjico
  • Celobarvni tisk
  • Z nastavljivim pasom
  • Zabavno darilo za obiskovalce festivala

Specifikacije daril

Več informacij o torbi za zadnjico:
Material: poliester
Barva: črna
Dimenzije: 25 x 16 x 8 cm
Obseg pasu: do 73 cm
Personalizacija: s fotografijo, imenom, besedilom in/ali logotipom
Tisk: popolna slika in v vseh barvah
Dodatne informacije: velik sprednji žep, dodatni notranji žep z zadrgo, nastavljiv pas, tako da lahko torbo nosite na različne načine
Čiščenje: nežno obrišite z vlažno krpo

Imejte svoje osnovne potrebščine pri roki s prilagojeno torbo za zadnjico z vašim dizajnom

Torba za zadnjico je idealna za shranjevanje vseh vaših osnovnih stvari, še posebej, če je prilagojena za vas ali ljubljeno osebo! Prilagodite svojega tako, da dodate fotografijo, ime, logotip in/ali besedilo po vaši izbiri. Popoln za kampiranje, festivale, nakupovalne izlete, zabave in vsakodnevno uporabo. Ustvarite lahko celo posebne torbe za zadnjico za kokoš! Možnosti so neskončne.

Ta zadnja torba je lepa in prostorna ter ima priročne predelke za vse vaše stvari. Ima ločen žep z zadrgo na sprednji strani za manjše predmete, z glavnim predelkom, ki je idealen za večje predmete, kot tudi notranji žep z zadrgo za ključe ali torbico. Ustvarjanje lastne prilagojene torbe za zadnjico je enostavno! Preprosto dodajte fotografijo, ime, logotip in/ali besedilo po vaši izbiri v naš spletni urejevalnik. Nato bomo vašo torbo za zadnjico izdelali z veliko skrbjo in pozornostjo, preden jo pošljemo na naslov po vaši izbiri.

Če vas zanima večje število torb za zadnjico (18 ali več), se obrnite na naš poslovni oddelek preko kontaktnega obrazca na dnu te strani.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj