Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Vgravirani vžigalniki

Vžigalnik

2,835 glasov
Na zalogi
Personalizacija
29,99 €
Možnosti dostave
  • Enostavno polnjenje za dolgoletno uporabo
  • Trden in trden Zippo izgleda kovinski vžigalnik
  • Vedno nekdo blizu vas z vašo najlepšo gravuro

Specifikacije daril

Več informacij o vžigalniku:
Material: kovina
Barva: srebrna
Prosimo, upoštevajte: vžigalnik je brez tekočine!

Dodatno: Vaša slika bo gravirana in ne natisnjena. Zato se bo nekoliko razlikoval od slike na zaslonu. Graviranje nastane tako, da sliko iztisne na površino, namesto da bi jo natisnili na površino. To pomeni, da je gravura najbolje vidna od spredaj, zaradi narave tehnike pa je lahko videti manj vidna iz drugih zornih kotov. To, kar vidite na notranji strani vžigalnika, ni rja, temveč baker. To je osnovna barva vžigalnika in le zunanja in del notranje strani sta posrebrena. Bencin bi sicer razjedel srebro. Baker je na to odporen.

Vključuje črno kartonsko škatlo.
 

Presenetite s čudovitim vžigalnikom, vgraviranim z vašo lastno fotografijo ali logotipom kot darilo!

Kul vžigalnik, vgraviran z osebnim dizajnom? Pridobite si ta vžigalnik z lastno fotografijo ali logotipom! Ta vžigalnik vas ne bo nikoli pustil na cedilu, saj ga lahko vedno znova napolnite. Tako lahko še naprej uživate v svojem osebnem vžigalniku!

Ta čudovit vžigalnik bo podrobno vgraviran z vašo fotografijo, logotipom ali osebnim dizajnom. V našem uporabniku prijaznem urejevalniku fotografij poiščite svojo najljubšo fotografijo ali sliko in enostavno oblikujte edinstven vžigalnik!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj