Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Naj bo božično drevo letos še bolj posebno z uporabo naših božičnih slaščic, ki jih lahko personalizirate s fotografijo in/ali besedilom. Unikatno darilo za najlepši čas v letu!

35 Darila

Najboljša osebna božična žogica za vaše božično drevo

Naše prilagojene božične žogice z vašo fotografijo ali imenom so zelo priljubljene. Ali imate raje steklene, prozorne ali keramične kroglice; vse vam prilagodimo z imenom ali fotografijo, da bo vsak božič resnično poseben in edinstven.

Ko se bližajo noči in božič, se naše misli seveda usmerijo k prazničnim okraskom, ki ustvarjajo toplo in vabljivo vzdušje. Toda ali ste kdaj pomislili na veselje in osebno noto, ki bi jo v vaš dom prinesli personalizirani božični okraski? Predstavljajte si navdušenje na obrazih vaših bližnjih, ko vidijo božične okraske z njihovimi fotografijami ali lesene okraske z vgraviranimi iskrenimi sporočili. To je edinstven način praznovanja sezone, ki resnično odlikuje vaš okras.

Pričarajte čarobnost božiča s posebnimi bomboni

Ste kdaj razmišljali o tem, zakaj je božič tako čaroben? So to bleščeče lučke, zasnežena okna ali vesele melodije, ki napolnijo zrak? Menimo, da božično vzdušje zares podžgejo osebni dotiki. In kaj bi lahko bilo bolj osebno od tega, da si ustvarite lastne, personalizirane okraske?

Katere vrste personaliziranih božičnih bombonov obstajajo?

Svoje božične bombice lahko prilagodite na več načinov. Vaše božično drevo še nikoli ni bilo videti tako edinstveno!

 • Prosojne božične bombice s fotografijo: Te bombice vam omogočajo, da v njihovo prosojno kroglo zapišete svoje najljubše spomine. Predstavljajte si, da se k tem spominom vračate vsak božič, ko jih obesite na drevo! Vabila so na voljo od 1 kosa naprej.
 • Keramični okraski s fotografijo: Te bombice niso le privlačne za oči, ampak božičnemu drevesu dodajo tudi pridih elegance. Na keramično površino lahko natisnete fotografijo in tako ustvarite lep in trajen spomin. Keramične kroglice so na voljo v beli barvi, v kompletih po 2, 4 ali 6 kosov.
 • Stekleni bomboni v srebrni ali rdeči barvi, z graviranim imenom ali besedilom: To je resnično elegantna izbira. Izberite barvo - srebrno za hladen, sodoben videz ali rdečo za bolj tradicionalno božično vzdušje. Nato dodajte izbrano besedilo ali ime in jih tako personalizirajte. Te bombice so na voljo v kompletih po 2 ali 4 kose.

Ker je na voljo tako široka paleta personaliziranih božičnih okraskov, bo vaše božično drevo tako edinstveno in posebno kot spomini in ljudje, ki jih obeležuje. Ali ni to čudovita misel?

Kako lahko personaliziram svoje božične bombice?

Postopek je izredno preprost, rezultati pa so osupljivi. Predstavljajte si, da je vaše drevo okrašeno z edinstvenimi okraski, od katerih vsak pripoveduje zgodbo, vzbuja spomin ali preprosto nosi ime ljubljene osebe. S personaliziranimi božičnimi okraski lahko to postane resničnost.

 1. Izberite svojo dragocenost: Začni z izbiro predmeta, ki ga želiš personalizirati. Bauble so na voljo v različnih oblikah, velikostih in materialih. Steklene, keramične ali celo plastične bombice lahko prilagodite po svoji meri.
 2. Izberite svoj dizajn: Odločite se za besedilo ali sliko, ki bi jo želeli namestiti na svoj bombon. To je lahko ime, sporočilo, datum ali celo fotografija. Poskrbite, da bo oblikovanje jasno in preprosto, saj boste tako dosegli najboljše rezultate.
 3. Prilagodite: Ustvarite svoj dizajn v našem spletnem urejevalniku. Poskrbeli bomo za visokokakovostno personalizacijo in dostavo na izbrani naslov.

Izdelate lahko božične okraske za svoje drevo ali pa jih podarite družini in prijateljem kot edinstvena božična darila.

Okrasite dvorane z božičnimi fotografskimi okraski

Kroglice so seveda najbolj značilen božični okrasek, vendar obstaja tudi veliko drugih personaliziranih božičnih okraskov.

 • Gravirani leseni okraski: Te edinstvene lesene okraske, ki so v obliki dvodimenzionalne kroglice ali zvezde, lahko opremimo z graviranim besedilom in enim od naših čudovitih vzorcev.
 • Tiskani fotografski okraski: Dodajte svoje najljubše fotografije v edinstvene aluminijaste božične okraske. Na voljo so v obliki zvezde ali okraska in z rdečim trakom za dodatno eleganco!

Več personaliziranih božičnih okraskov

Če želite praznični duh vnesti v vse dele svojega doma, kaj če bi dodali še druge edinstvene personalizirane božične okraske?

Personalizirane snežne krogle

Ste si kdaj predstavljali, da bi svoje najljubše spomine prenesli v čarobno zimsko deželo? Ti očarljivi kosi, oblikovani kot klasični globusi ali elegantni pravokotniki, so čudoviti božični okraski, polni dragocenih trenutkov in ljubljenih oseb. Snežne krogle so odlično božično darilo in čudovit okrasni predmet za razstavljanje po hiši.

Personalizirane božične nogavice

Komu ni všeč pogled na božično nogavico, ki visi na ognjišču in je polna majhnih presenečenj, ki čakajo, da jih odkrijemo? Zdaj pa si predstavljajte, da ima ta nogavica še poseben pridih: je personalizirana z vašim imenom! Božične nogavice dobijo še bolj čarobno razsežnost, če so personalizirane.

Naše personalizirane božične nogavice so na voljo v dveh čudovitih slogih: rustikalni čar jute in klasično udobje bombaža.

Božični adventni koledar

Naj bo odštevanje do božiča še bolj zabavno in razburljivo za mlade in stare! Privoščite si sladke pregrehe s čokoladnim božičnim adventnim koledarjem? Predstavljajte si, da se vsak dan zbudite ob čudovitem čokoladnem priboljšku iz notranjosti adventnega koledarja, ki je narejen samo za vas.

Res izvirno: božične žogice z vašo fotografijo

Dodajte popolno piko na i božičnemu drevesu s temi zabavnimi personaliziranimi, prozornimi božičnimi kroglicami. Božične žogice so narejene iz plastike in so zato lepe in trdne.

Naj bo vaša najljubša fotografija v božičnih kroglicah, da ustvarite resnično edinstvene prilagojene božične kroglice. Izberite fotografijo, na kateri je vaš (novi) partner, vaša družina, stari starši ali vaša mala nečakinja ali nečak. Če božiča ne morete preživeti skupaj, imate lahko na ta način vsaj še svojo družino.

Kuglice so tudi odlična ideja, če želite nekoga presenetiti s sladkim božičnim darilom. Pošljite dedku in babici božične žogice s fotografijo njihovih vnukov, pošljite bratu ali sestri fotografijo svojega novorojenega otroka ali presenetite svojega partnerja z božičnimi žogicami z vašo najlepšo fotografijo! Božične kroglice so odlična darila tudi za prijatelje.

Ustvarjanje vaših prilagojenih božičnih žogic v našem spletnem urejevalniku je preprosto: naložite svojo najljubšo fotografijo, jo postavite v krog in dodajte besedilo po vaši izbiri. Predogled bo pokazal, kako bodo videti vaše božične kroglice. Če ste zadovoljni s tem, kako izgledajo, potrdite svojo zasnovo in začeli bomo izdelovati vaše božične kroglice!

Steklene žogice z imenom

Če iščete čudovite steklene kroglice? Prilagodite jih svojemu imenu. Izbirajte med čudovitimi rdečimi, zlatimi ali srebrnimi božičnimi kroglicami.

V našem spletnem urejevalniku lahko prilagodite svoje božične drobtinice. Izberite med našimi zabavnimi oblikami in/ali dodajte svoje besedilo. Vaše osebno besedilo vklesamo v steklene kroglice z uporabo najnovejših laserskih tehnik. V našem spletnem urejevalniku boste našli veliko odličnih modelov, ki vsebujejo severne jelene, omelo, prvega božiča gospoda in gospo, avto z božičnim drevescem ali samo zabavno besedilo. Če letos kot zakonski par praznujete prvi božič, presenetite svojega partnerja s čudovitimi steklenimi božičnimi kroglicami ob tej priložnosti.

Prilagojena božična zvezda z vašo fotografijo

Poleg božičnih žogic imamo na voljo tudi čudovite kroglice v obliki zvezde, ki jih lahko prilagodite in obesite na božično drevo. Tako kot pri žogicah lahko tudi v naš spletni urejevalnik naložite svojo najljubšo fotografijo in dodate osebno besedilo. Zvezdica v obliki zvezde je narejena iz trdne plastike, zato vam ni treba skrbeti, da se bo zlomila.

Božični okraski iz aluminija v obliki srca ali zvezde

Ponujamo tudi čudovite aluminijaste božične okraske v obliki srca ali zvezde. Na te okraske natisnemo vašo najljubšo fotografijo in pritrdimo sladek rdeč trak, tako da lahko zvezdo takoj obesite na božično drevo. Dodate lahko svojo fotografijo in/ali besedilo ter si privoščite ali presenetite družino in prijatelje.

Prve otroške božične kroglice

Fantastično darilo za nove starše ali kot darilo za stare starše, tete in strice; prve božične drobtine našega otroka. Če pričakujete in želite povedati svoji družini in prijateljem na izviren način, naložite fotografijo ultrazvoka in jo postavite v božične kroglice. Podarite baubles kot darilo in počakajte, da se pojavijo tisti veliki nasmehi!

Več božičnih okraskov

Če iščete še več odličnih božičnih okraskov, imamo za vas nekaj odličnih nasvetov:

 • Prilagojene snežne krogle z vašo fotografijo
 • Osebni ovojni papir z božično tematiko
 • Lesena božična voščilnica z vašo najljubšo fotografijo
 • Božični prt z vašimi fotografijami