Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Naj bo božično drevo letos še bolj posebno z uporabo naših božičnih slaščic, ki jih lahko personalizirate s fotografijo in/ali besedilom. Unikatno darilo za najlepši čas v letu!

9 darila

Najboljša osebna božična žogica za vaše božično drevo

Naše prilagojene božične žogice z vašo fotografijo ali imenom so zelo priljubljene. Ali imate raje steklene, prozorne ali keramične kroglice; vse vam prilagodimo z imenom ali fotografijo, da bo vsak božič resnično poseben in edinstven.

Res izvirno: božične žogice z vašo fotografijo

Dodajte popolno piko na i božičnemu drevesu s temi zabavnimi personaliziranimi, prozornimi božičnimi kroglicami. Božične žogice so narejene iz plastike in so zato lepe in trdne.

Naj bo vaša najljubša fotografija v božičnih kroglicah, da ustvarite resnično edinstvene prilagojene božične kroglice. Izberite fotografijo, na kateri je vaš (novi) partner, vaša družina, stari starši ali vaša mala nečakinja ali nečak. Če božiča ne morete preživeti skupaj, imate lahko na ta način vsaj še svojo družino.

Kuglice so tudi odlična ideja, če želite nekoga presenetiti s sladkim božičnim darilom. Pošljite dedku in babici božične žogice s fotografijo njihovih vnukov, pošljite bratu ali sestri fotografijo svojega novorojenega otroka ali presenetite svojega partnerja z božičnimi žogicami z vašo najlepšo fotografijo! Božične kroglice so odlična darila tudi za prijatelje.

Ustvarjanje vaših prilagojenih božičnih žogic v našem spletnem urejevalniku je preprosto: naložite svojo najljubšo fotografijo, jo postavite v krog in dodajte besedilo po vaši izbiri. Predogled bo pokazal, kako bodo videti vaše božične kroglice. Če ste zadovoljni s tem, kako izgledajo, potrdite svojo zasnovo in začeli bomo izdelovati vaše božične kroglice!

Steklene žogice z imenom

Če iščete čudovite steklene kroglice? Prilagodite jih svojemu imenu. Izbirajte med čudovitimi rdečimi, zlatimi ali srebrnimi božičnimi kroglicami.

V našem spletnem urejevalniku lahko prilagodite svoje božične drobtinice. Izberite med našimi zabavnimi oblikami in/ali dodajte svoje besedilo. Vaše osebno besedilo vklesamo v steklene kroglice z uporabo najnovejših laserskih tehnik. V našem spletnem urejevalniku boste našli veliko odličnih modelov, ki vsebujejo severne jelene, omelo, prvega božiča gospoda in gospo, avto z božičnim drevescem ali samo zabavno besedilo. Če letos kot zakonski par praznujete prvi božič, presenetite svojega partnerja s čudovitimi steklenimi božičnimi kroglicami ob tej priložnosti.

Prilagojena božična zvezda z vašo fotografijo

Poleg božičnih žogic imamo na voljo tudi čudovite kroglice v obliki zvezde, ki jih lahko prilagodite in obesite na božično drevo. Tako kot pri žogicah lahko tudi v naš spletni urejevalnik naložite svojo najljubšo fotografijo in dodate osebno besedilo. Zvezdica v obliki zvezde je narejena iz trdne plastike, zato vam ni treba skrbeti, da se bo zlomila.

Božični okraski iz aluminija v obliki srca ali zvezde

Ponujamo tudi čudovite aluminijaste božične okraske v obliki srca ali zvezde. Na te okraske natisnemo vašo najljubšo fotografijo in pritrdimo sladek rdeč trak, tako da lahko zvezdo takoj obesite na božično drevo. Dodate lahko svojo fotografijo in/ali besedilo ter si privoščite ali presenetite družino in prijatelje.

Prve otroške božične kroglice

Fantastično darilo za nove starše ali kot darilo za stare starše, tete in strice; prve božične drobtine našega otroka. Če pričakujete in želite povedati svoji družini in prijateljem na izviren način, naložite fotografijo ultrazvoka in jo postavite v božične kroglice. Podarite baubles kot darilo in počakajte, da se pojavijo tisti veliki nasmehi!

Več božičnih okraskov

Če iščete še več odličnih božičnih okraskov, imamo za vas nekaj odličnih nasvetov:

* Prilagojene snežne krogle z vašo fotografijo * Osebni ovojni papir z božično tematiko * Lesena božična voščilnica z vašo najljubšo fotografijo * Božični prt z vašimi fotografijami