Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

8 Darila

Prilagodite svojo fotografijo na ploščici

Fotografijo lahko natisnete na katero koli površino, tudi na ploščice. Platna in slike so lepi dekorativni predmeti, če pa iščete darilo, ki bo pustilo trajen vtis, je darilo, ki ga potrebujete, tisk na ploščice. Želite natisniti najlepši spomin na svoje počitnice? Ali pa želite sliko svoje poroke prikazati na drugačen način? Z dekorativno ploščico lahko to storite in še veliko več. Izberite material, na katerega želite natisniti fotografijo, jo naložite v naš urejevalnik in natisnili jo bomo za vas.

Izbirate lahko med keramiko ali trdo ploščo

Za prikaz fotografije lahko glede na svoje potrebe izbirate med dvema različnima materialoma. Keramična ploščica ima videz prave ploščice, na kateri je natisnjena vaša personalizacija. Fotografijo lahko natisnemo tudi na trdo ploščo, ki ima enake mere kot plošča, vendar je debelejša in lažja. Okrasne ploščice, personalizirane s fotografijo, imajo velikost 15x15.

Tiskanje keramičnih ploščic za vsako priložnost

Personalizirana keramična ploščica je darilo za vsako priložnost. Predstavljajte si, da svojo ljubljeno mamo ali očeta presenetite s fotografijo svojih vnukov ali da nekomu izročite posebno sporočilo na nekoliko drugačen način. Fotografija na ploščici lahko postane tudi edinstvena domača dekoracija. Ploščico lahko postavite na vhod in z aforizmom pozdravite vsakega, ki stopi skozi vrata, ali pa v spalnici ustvarite fotokolaž. Ploščice imajo na hrbtni strani priročen lepilni kavelj, zato jih je zelo enostavno obesiti na steno. V našem uredniku boste našli veliko izbiro modelov za vsako osebo in priložnost, kot so materinski dan, očetovski dan, rojstvo, za botre in botre itd. Vstavite lahko tudi več fotografij in ustvarite kolaž ali besedilo po svoji izbiri. Vstavite lahko tudi več fotografij in ustvarite kolaž ali besedilo po svoji izbiri.