Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Sveče ustvarjajo toplo in romantično vzdušje. Prilagodite svojo svečo s fotografijo in/ali besedilom in presenetite ljubljeno osebo.

10 Darila

Personalizirane sveče

Če iščete izvirno darilo za novoletno zabavo, obhajilo, krst ali kakšno posebno priložnost, je osebna sveča popolna! YourSurprise vam ponuja možnost, da prilagodite svojo lastno svečo s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri. Naše sveče so na voljo za kos in se hitro obrnejo.

Personalizirana sveča v steklu

Izbirate lahko med različnimi svečami, na primer svečami v steklu ali samostojno svečo. Steklene sveče so okrogle in na voljo v dveh velikostih; 10 x 10 x 10 cm in 8 x 9 x 9 cm. Odlična stvar pri sveči v steklu je, da ko je sveča zgorela, lahko kozarec uporabimo za kaj drugega, na primer za dodajanje čajne lučke, njeno uporabo kot držalo za pisala ali predelavo v lonec za rastline. Resnično darilo, ki lahko traja zelo dolgo.

Ponujamo vam različne modele, med katerimi lahko izbirate. Lahko naložite eno večjo fotografijo ali dodate eno večje besedilo. Druga možnost je, da svojo fotografijo dodate v enega od naših zabavnih modelov, na primer v obliko s prvo črko imena prejemnika.

Če iščete zabavno darilo za materinski dan, izberite enega izmed naših čudovitih modelov za materinski dan in presenetite svojo mamo.

Tiskana sveča

Ponujamo možnost, da vašo fotografijo natisnete neposredno na svečo, pri čemer so na voljo naslednje velikosti; 9 x 10 cm, 13 x 7 cm in 19 x 10 cm. Vsaka sveča gori med 40-60 urami, odvisno od izbrane velikosti. To pomeni, da lahko v sveči uživate še dolgo časa! Izberete lahko, da svojo svečo prilagodite z eno fotografijo ali ustvarite kolaž. Na izbiro so različni modeli, ki vam omogočajo, da svoji sveči podarite temo in jo naredite primerno za darilo na primer za božič, otroško prho, poroko ali obletnico.

Prilagojeno obhajilo, krst, velikonočna ali adventna sveča

Če iščete izvirno svečo za obhajilo, krst, velikonočni ali božični advent, zakaj je ne bi ustvarili sami? Naš spletni urejevalnik ponuja različne modele za vsako od teh tem s srčkanimi ilustracijami in sladkimi besedili. Preprosto naložite svojo fotografijo, da ustvarite svojo prilagojeno svečo!

Personalizirana dišeča sveča

Naše dišeče sveče so čudovita poslovna darila, dobrote in darila za gospodinjstvo. Dišeče sveče so bele, imajo vonj vanilije in sedijo v pločevinki. Fotografijo, logotip in/ali besedilo po želji lahko dodate v pločevinko na pokrovu. Karkoli se odločite dodati, vam bomo natisnili in ustvarili vaše lastno darilo za sveče. Dišeče sveče so na voljo v kompletih po 10, 20, 40, 60, 80 in 100.

Personalizirana spominska sveča

Mnogi ljudje se odločijo, da bodo sveče uporabili kot čudovit način za spomin na ljubljene, ki so umrli, tako na pogrebu kot v njihovih domovih. Prilagojena spominska sveča je lahko popoln način, da izrazite sožalje in prejemniku sporočite, da mislite nanj.

Ljudje se pogosto odločijo, da bodo v svojem domu ustvarili prostor za spomin na ljubljeno osebo, pogosto s fotografijo in svečo. Toploto lahko dodate tako, da ustvarite svečo s fotografijo ljubljene osebe.

Če iščete premišljeno darilo za družinske člane ali prijatelje, ki so nekoga izgubili, je sveča v steklu lepa možnost. Kozarec lahko ponovno napolnite, ko ugasnete svečo, ali pa dodate čajno lučko. Ta sveča omogoča žalujočim, da ustvarijo poseben spomin na svojo ljubljeno osebo.