Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Cvetje je darilo, ki ga vsi cenijo in je primerno za različne posebne priložnosti. Za razliko od šopka svežega cvetja ima posušeno cvetje daljšo življenjsko dobo in lahko postane edinstven okras za dom ali pisarno. Ali ste vedeli, da cvetje lahko govori? Ne, ne dobesedno, ampak v prenesenem pomenu. Z njimi lahko sporočite veliko stvari: ljubim te, žal mi je, hvala? S podarjanjem suhega cvetja lahko izrazite svojo ljubezen do nekoga, morda ob posebni priložnosti, kot je valentinovo, ali pa samo zato, da nekoga presenetite brez razloga v koledarju. Vedno je lepo videti nasmeh na obrazu nekoga, ki vam je pomemben, če ga presenetite. S storitvijo YourSurprise lahko ustvarite lastno darilo iz suhega cvetja in ga pošljete neposredno na izbrani naslov.

Šopek posušenega cvetja

Šopek suhega cvetja je darilo, ki takoj doda edinstven pridih vaši okolici in ne potrebuje veliko nege. Zato je to popolno darilo za ljudi, ki ne morejo ohraniti pri življenju niti kaktusa, vendar cenijo vonj in barve šopka cvetja. Šopek cvetja je edinstveno darilo ter barvit in dišeč okrasek. Šopek položite v lepo vazo, izberite prostor, kjer ga boste razstavili, in voilà, končano! Z darilom boste prejeli tudi navodila za nego, vendar ne skrbite, skrb za cvetje še nikoli ni bila tako preprosta! Izbirate lahko med dvema različnima okrasnima šopkoma: z izbranim cvetjem v rožnatih odtenkih ali bolj pisanim šopkom suhega cvetja v modrih in oranžnih odtenkih.

Skupaj s šopkom suhega cvetja boste prejeli tudi voščilnico, ki jo lahko hitro in preprosto personalizirate prek spleta. Izberite najljubši dizajn, primeren za priložnost, s katero želite nekoga presenetiti, dodajte fotografijo in besedilo. Prejeli ga boste skupaj s šopkom suhega cvetja.

Dekorativno suho cvetje v vazi

Vam je všeč ideja o šopku cvetja, vendar se bojite, da oseba, ki bo prejela vaše darilo, ne bo imela vaze, v kateri bi lahko razstavila vaše čudovito darilo? Ustvarili smo darilo, ki ni le nepričakovano, temveč postane tudi element osebnega okrasja doma. Vaze so postavljene na leseno stojalo, ki ga lahko personalizirate z besedilom. Vaša personalizacija bo lasersko vgravirana neposredno v les: besedilo in pisavo izberete sami! Tu lahko daste prosto pot svoji ustvarjalnosti. Vanj lahko vpišete ime osebe, ki ga prejme, ali, če to ni mogoče, lepo posebno sporočilo s tem, kar želite sporočiti, ali priložnost, ki jo želite proslaviti.

Okrasno suho cvetje z graviranim lesenim stojalom je na voljo tudi brez vaze, kar je idealno za tiste, ki ne marajo vaz in kozarcev. 12 čudovitih cvetov na lesenem stojalu za osupljiv učinek. Seveda lahko stojalo tudi personalizirate z besedilom po lastni izbiri. Na voljo imate 25 likov: uporabite jih pametno!

Pošiljanje cvetja na vaš dom

Prihod domov s šopkom cvetja za ljubljeno osebo ali presenečenje drage babice na obisku s čudovitim šopkom cvetja je zelo sladka in posebna misel. Vendar pa ni vedno mogoče biti navzoč pri darilu, ki se dostavi osebno. Včasih je zaradi oddaljenosti ali delovnih obveznosti morda treba prositi nekoga drugega, da to stori namesto vas. Pri YourSurprise lahko ob nakupu izberete prejemnika darila, mi pa bomo vaše posušeno cvetje dostavili neposredno vaši posebni osebi. Zato vam za to ni treba skrbeti. Darilu lahko neposredno dodate tudi brezplačno kartico, da bodo vedeli, da ste jim ga poslali.