Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

25 Darila

Osebni okvirji in natisi za fotografije

Lepe fotografije si zaslužijo lepe okvirje za fotografije, zato lahko zasijejo kot privlačne oči v vašem domu ali doma vaše ljubljene osebe. Ustvarjanje lastnega osebnega okvirja za slike je hitro in enostavno, zato je popolno darilo za skoraj vsako priložnost. Preprosto izberite fotografijo, ki jo želite uporabiti, in pojdite od tam!

Osebni okvirji za fotografije iz stekla

Naši prilagojeni stekleni fotookvirji imajo klasično črno obrobo in stekleno platnico za fotografije. Na voljo so v različnih velikostih ter v ležeči in pokončni različici. Stekleni okvirji za slike so izjemno vsestranski, saj jih lahko postavite na površino ali obesite, odvisno od vaših želja in tega, kar ustreza prostoru.

Prilagojeni okvirji za fotografije na tečajih

Naši prilagojeni okvirji za fotografije na tečajih imajo klasičen videz in imajo dodaten prostor, da jih prilagodite svojim fotografijam ali besedilu po izbiri ali dodate enega od naših zabavnih modelov. Z veliko ponudbo modelov, od splošnih modelov do oblikovanja za Valentinovo, obletnice, poroke in še več, lahko ustvarite popoln okvir za slike za vsako priložnost.

Osebno tiskanje fotografij

Naši prilagojeni odtisi fotografij so še posebej posebni, zato, če iščete nekaj drugačnega, ste na pravem mestu. Vaše fotografije (-e) in/ali besedilo lahko natisnemo na več različnih materialov, kot so aluminij, akril ali Chromalux, ali pa vam celo izdelamo prilagojeno snežno kroglo! Naše snežne krogle so čudovito darilo za božič, ponujamo pa tudi snežne krogle s srčki, ki so kot nalašč za Valentinovo in druge romantične trenutke ali bleščice, ki so odlične za prinašanje izvirne iskrice v vsako priložnost in prostor.