Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Osebni plakati za dojenčke

Vsakemu vrtcu dodajte popoln osebni pridih s prilagojenim otroškim plakatom z imenom malega. Plakat obesite nad omaro, posteljico ali prazno steno, da spremenite otroško sobo in jo resnično naredite otroški. S tako veliko izbiro modelov lahko ustvarite čudovit plakat za vsako vrtec in presenetite starše z edinstvenim otroškim darilom.

Osebno darilo za otroški plakat

Ne glede na to, ali bo vaša najboljša prijateljica kmalu rodila, ste pred kratkim postali teta ali stric ali pa so vaši starši ustvarili vrtec in komaj čakajo, da prevzamejo vlogo babice in dedka, z lepoto ne morete zgrešiti osebni otroški plakat kot izvirno darilo! V našem spletnem urejevalniku preprosto ustvarite svojo lastno vrtec, ki bo pritegnil pozornost, in pripravljeni ste.

Prilagojen otroški plakat za vrtec

Naši otroški plakati imajo poseben satenski zaključek, ki daje plakatom razkošen videz, kot nalašč za vsako vrtec. Vsak od staršev ima svoje slogovne nastavitve, kar pomeni, da je težko najti umetniško delo, ki bi se popolnoma prilegalo. Z več kot 20 različnimi modeli, ki jih lahko izbirate za vsakega od naših 5 otroških plakatov, ne boste imeli težav pri ustvarjanju popolnega darila!

Otroški plakat po meri

Če starši malčka radi gledajo zvezde ali se ukvarjajo z astronomijo, jih presenetite s prilagojenim otroškim plakatom ozvezdja. Naši plakati Milestone® imajo čudovite oblike zvezdnih znakov, ki jim lahko dodate ime, datum rojstva in zvezdni znak. Vsak plakat vsebuje priročen sistem vzmetenja, s katerim ga lahko obesite na steno ali postavite na površino.

Osebni plakat za otroke velikosti 30 x 40 cm

Z našim otroškim plakatom 30 x 40 cm lahko izbirate med več kot dvajsetimi vzorci, vsak je lahko prilagojen tako, da ustreza novorojenčku in njegovemu vrtcu. Ta velikost plakata je popoln način, da malemu vrtcu dodate piko na i, tako da plakatu dodate polno ime, datum rojstva, kraj rojstva, čas rojstva in težo.

Osebni otroški plakat iz botanične teme

Če novopečeni starši obožujejo naravo in edinstvene ilustracije, so naši otroški plakati iz botanične teme čaroben dodatek v otroški vrtec. Vsaka črka abecede ima svojo posebno ilustracijo in ti Milestone® plakati vključujejo tudi priročen sistem vzmetenja, s katerim lahko plakat obesite ali postavite na izbrano površino.