Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Odkrijte edinstvene personalizirane ure in stilsko preoblikujte vsak prostor. Izbirate lahko med široko paleto modelov in vrst ter ustvarite nepozabno darilo ali dodate osebno noto svojemu domu z lastno stensko uro z vašo fotografijo in/ali besedilom.

6 Darila

Ustvarite svojo osebno uro s fotografijo in/ali besedilom

Ko razmišljamo o opremljanju doma, pogosto pozabimo posvetiti ustrezno pozornost stenam. Ali se soba res lahko šteje za dokončano, če na steni ne visi lepa ura? Iščete izvirno personalizirano uro, ki bi jo obesili v kuhinji ali podarili nekomu, ki se je pravkar preselil v svoj novi dom? Morda iščete darilo, ki bo obdarovanca navdušilo in mu obujalo lepe spomine vsakič, ko bo preveril čas?

Oblikujte lastne foto ure s svojimi fotografijami, besedilom in oblikovanjem. Ure YourSurprise so na voljo v različnih oblikah in velikostih, tako da lahko vedno najdete uro, ki bo ustrezala prostoru in priložnosti.

Personalizirane ure za vsako priložnost

Če želite presenetiti enega od staršev ali babico, imamo personalizirane ure za priložnosti, kot so rojstni dnevi do posebnih ur za materinski dan, dan starih staršev, pa tudi prilagojene ure za učitelje. Se vaš prijatelj, družinski član ali znanec se seli in prireja zabavo ob ogrevanju hiše? Personalizirana stenska ura je popolno darilo za to posebno priložnost. Personalizirate jo lahko na primer z zabavno fotografijo s počitnic ali družinsko fotografijo.

Personalizirana stenska ura v obliki srca

Želite nekomu podariti uro, a ji želite dodati malo več ljubezni? Potem je pravo darilo osebna ura v obliki srca. Personalizirana ura v obliki srca je idealno darilo za valentinovo, materinski dan ali preprosto zato, ker želite nekoga presenetiti. Ali ste vedeli, da lahko poleg fotografije dodate tudi besedilo? Prepričani smo, da boste našli prave besede za ta trenutek, ne glede na to, ali gre za ljubezensko izjavo ali izkazovanje naklonjenosti. In če se z besedami ne počutite najbolje, se lahko vedno odločite za zabaven fotokolaž!

Personalizirane stenske ure za otroke

osebna fotografska ura je več kot le odličen dodatek za dnevno sobo, temveč je tudi zabaven dodatek za otroško sobo. Personalizirajte jo z zabavnim dizajnom, fotografijo in/ali besedilom. Ura je tiha, zato vašega otroka ne bo motila med spanjem ali ponoči. Svojo dečkovo uro lahko prilagodite z edinstvenimi vzorci z dinozavri, živalmi, rožami in drugimi! Izberite svoj najljubši slog in prilagodite svojo uro zdaj!

Kako personalizirati uro

Prilagajanje ure je preprosto! Preprosto izberite želeno predlogo, kliknite, da odprete urejevalnik, in izberite enega od naših številnih modelov. V predlogo lahko vključite ime, besedilo in celo eno ali več fotografij! Uro vam bomo poslali na izbrani naslov. Če želite prejemnika presenetiti, darilo pošljite naravnost na njegov naslov in naročilu dodajte brezplačno kartico s sporočilom, da bo vedel, kdo mu je poslal darilo.

Kako velika je stenska ura?

Personalizirana stenska ura s fotografijo in/ali besedilom je na voljo v dveh različicah: okrogla ali v obliki srca. Naša okrogla personalizirana stenska ura je na voljo v različici M s premerom 20,5 cm ali L s premerom 29 cm.

Tudi ura v obliki srca je na voljo v dveh različicah: M, ki meri 21 x 20 cm, ali različica L, ki meri 31 x 30 cm.

Iz česa je ura narejena?

Vse naše ure so izdelane iz trpežne trde plošče. Vsaki uri je priložen priročen kavelj za obešanje in baterije. Tako lahko v svoji personalizirani fotografski uri uživate takoj ali pa jo pošljete neposredno prejemniku.