Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Stenske nalepke za otroško spalnico
Stenske nalepke za otroško spalnico
Stenske nalepke za otroško spalnico
Stenske nalepke za otroško spalnico
Stenske nalepke za otroško spalnico
Stenske nalepke za otroško spalnicoStenske nalepke za otroško spalnicoStenske nalepke za otroško spalnicoStenske nalepke za otroško spalnicoStenske nalepke za otroško spalnico

Stenske nalepke za otroško spalnico

Velikost
11,99 €
Poslovni red
Naslov za dostavo po vaši izbiri
V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o stenskih nalepkah za otroško spalnico:
Material: odstranljiva nalepka
Mere: izbira različnih velikosti
Tisk: barvni tisk z imenom
Dodatno: vključno s priročnimi navodili za uporabo

Otroški spalnici dajte nov videz z unikatno stensko nalepko z imenom!

Imate rojstni dan otroka in potrebujete edinstveno darilo? Malega presenetite s kul stensko nalepko z imenom. Te edinstvene stenske nalepke za otroke resnično poživijo sobo. In jih je zelo enostavno nanesti! S priročnimi navodili boste te stenske nalepke v spalnici takoj postavili. Zahvaljujoč izjemno kakovostni in čudoviti barvni barvi bodo te stenske nalepke zagotovo pritegnile pozornost. Super darilo za vsako priložnost in tudi odlično za vašega otroka.

Narediti kul nalepko za steno za otroško spalnico je zelo enostavno. Pameten urejevalnik vam ponuja veliko zabavnih modelov, med katerimi lahko izbirate. Izberite svojo najljubšo in dodajte svoje ime ali poljubno besedilo. Zaradi različnih velikosti bo vedno na voljo stenska nalepka, ki ustreza vaši otroški sobi. Čudovit umetniški izdelek, ki ste ga sami oblikovali, bo z ljubeznijo in natančnostjo natisnjen na nalepko. Če želite, lahko presenečenje dostavite neposredno srečnemu prejemniku. Ali ni to super? Kaj čakaš? Pojdite oblikovati svojo osebno stensko nalepko!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje
Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.
Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave
Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo
Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto
Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!
Pokaži več
Pokaži manj

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj