Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Prilagojena lesena voščilnica

Prilagojena lesena karta - navpična

3,783 glasov
Na zalogi
Usmerjenost
11,99 €
Možnosti dostave
  • Prilagojeno z imenom in fotografijo
  • Super močan vezan les s polnobarvnim tiskom
  • Vključno s priročno stojalo

Specifikacije daril

Več informacij o osebni leseni kartici:
Material: visokokakovosten les z naravnim zaključkom
Velikost: 16,7 x 12 cm
Tisk: popoln barvni UV-tisk
Prilagajanje: z imenom, fotografijo in / ali besedilom
Dodatno: vključno s priročnim lesenim stojalom

Dobro je vedeti:
Naravna struktura lesa bo vidna na vaši fotografiji in ustvarila edinstven učinek. Zato se zavedajte, da se vaše darilo lahko nekoliko razlikuje od slik na spletnem mestu.

Presenetite najslajše ljudi v svojem življenju z natisnjeno leseno kartico

Pošiljanje kartice je najboljši način, da nekoga obvestite, da mislite nanj. Toda ta lesena voščilnica je še posebej posebna, saj jo lahko prilagodite sami tako, da dodate fotografijo in / ali ime po svoji izbiri. Zaradi tega je kartica resnično osebna in primerna tudi za vsako priložnost. Odlično za materinski dan, rojstne dneve, valentinovo ali božič. Lahko pa se s kartico zahvalite nekomu ali mu zaželite dobro. Komu boste poslali leseno voščilnico?

Vaša osebna lesena kartica je narejena iz trpežnega lesa z naravnim zaključkom. Zahvaljujoč priročnemu lesenemu stojalu, ki je priloženo kartici, lahko prejemnik kartico pokaže v svojem domu. Ustvarjanje lastne osebne lesene kartice je enostavno. Preprosto dodajte fotografijo in / ali ime, ki ste ga izbrali, enemu izmed mnogih čudovitih modelov ali pa bodite kreativni in naložite svoj dizajn. Nato bomo vaš dizajn natisnili na kartico, slika bo popolna in v barvah. Začnite prilagajati zdaj!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj