Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Lesen voziček z imenom

76 glasov

V nakupovalni košarici izberite možnost dostave

Pokaži več
Necepljeni bukov multipleks z bukovimi lesenimi detajli
Vaš dizajn, slika popolna in v barvah
Uniseks oblikovanje
Najboljše otroško darilo z imenom

Specifikacije daril

Več informacij o lesenem vozičku:
Vrsta lesa: Zelo močan brezov vezan les, brez drobovja, z detajli breze
Mere celotnega vozička: 54x40x29 cm
Dimenzije koša v notranjosti: 34,5 x 27 x 9,5 cm
Teža: ± 2200 gramov
Personalizacija: ime / besedilo na visokokakovostni laminirani vinilni foliji
Starost: 1 in več
Dodatno: z enostavno nastavljivim krmilom. Naročite tudi komplet zabavnih barvnih pokrovčkov, ki jih lahko kupite s potisnim vozičkom.

Učenje hoje bo bolj zabavno kot kdaj koli prej s tem lesenim vozičkom po meri.

Ali vaš malček dela prve korake? Ali pa bi radi presenetili nekoga drugega z resnično unikatnim in osebnim darilom? Ta čudovit lesen voziček z imenom je odlično darilo za otroke, stare 1 leto in več. Najboljše pri tem vozičku po meri je, da mu lahko daste osebno noto, tako da v obliko dodate ime srečnega otroka. Vaša kreacija bo nanesena na sprednji del potisnega vozička na zelo močni, barvni vinilni foliji. Izjemno darilo za otroke, kot je ta, bo zagotovo navdušilo ob vsaki rojstnodnevni zabavi ali drugi priložnosti ali pa samo pokazalo sinu ali hčerki, kako zelo jih imaš rad.

Na sprednji strani lesenega vozička bo uporabljeno ime ali besedilo, vendar lahko dizajn naredite še bolj zabaven, če dodate enega izmed veselih simbolov, med katerimi lahko izbirate. Potisni avto po meri je izdelan iz zelo močnega brezovega vezanega lesa brez drobcev za srečno, nemoteno igro! In zaradi čudovite nevtralne barve je odlično darilo tako za fante kot za dekleta. Začnite prilagajati svoj leseni voziček z imenom že danes in presenetite malega tika s popolnim darilom!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Ocene

Trenutno ni napisanih recenzij v tem jeziku

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj