Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirani kuhinjski pripomočki iz bambusa

117 glasov
Na zalogi
Možnosti dostave
  • Visokokakovostno lasersko graviranje
  • Narejen je iz trpežnega bambusa
  • Osebni dotik za vsako kuhinjo

Specifikacije daril

Več informacij o setu kuhinjskih pripomočkov iz bambusa:
Material: bambus
Dimenzije držala: +/-16,5 x 7,5 cm, bambus je naravni izdelek, zato lahko mere nekoliko odstopajo
Personalizacija: vgravirano besedilo
Barva gravure: les
Vsebina: vključuje 2 lopatici, 2 žlici in par klešč (30 cm dolžine)
Dodatne informacije: samo ročno pranje, ni primerno za pomivalni stroj
Prosimo, upoštevajte: bambus je naravni izdelek, kar pomeni, da se lahko vaše darilo nekoliko razlikuje od prikazanega primera in predogleda

Zaradi tehničnih razlogov ni mogoče dodati ciriličnih, turških, grških, azijskih ali posebnih znakov.

Presenetite vrhunskega kuhinjskega kralja ali kraljico z graviranim kompletom kuhinjskih pripomočkov iz bambusa!

Vaša najboljša prijateljica, mati ali partnerica zelo rada pripravlja nevihto. Pri kuhanju je vedno vesela in pričara najbolj slastne jedi. Radi bi ji podarili nekaj, kar bo naredilo njene kuharske dogodivščine še bolj posebne. No, ne iščite več, saj je naša kuhinjska posoda iz graviranega bambusa popolno darilo zanjo! Ne glede na to, ali gre za njen rojstni dan, obletnico ali samo za presenečenje, bo ta personaliziran komplet kuhinjskega orodja osvojil njeno srce. Svoje najljubše jedi lahko pripravlja z lopatkami, žlicami in kleščami, vse pa je narejeno iz kakovostnega bambusa. Naj njeno ime vgravirajo v les; tako ima edinstven, praktičen kuhinjski pripomoček, ki njenemu kuharskemu prostoru doda osebno noto. Ne glede na to, ali je zaposlena s peko, mešanjem ali serviranjem, ji bo ta komplet kuhinjskega orodja iz bambusa pričaral nasmeh na obraz ob vsaki priložnosti.

Naši personalizirani kuhinjski pripomočki iz bambusa, izdelani iz najboljšega bambusa, imajo eleganco, ki bo vsak prostor za kuhanje ponesla na višjo raven. Bambusov material zagotavlja vzdržljivost in daje priboru naraven videz, zato je set lep dodatek vsaki kuhinji. Držalo je idealno za lično shranjevanje kuhinjskih pripomočkov na dosegu roke. Toda tisto, kar naredi to darilo res posebno, je možnost, da ga personalizirate z imenom ali besedilom po vaši izbiri, ki bo vgravirano. Gravura je narejena v barvi lesa, kar ji daje eleganten, brezčasen videz. Lopatice in žlice so popolnoma uravnotežene in enostavne za uporabo, medtem ko so klešče idealne za pobiranje in serviranje sestavin. Ta kuhinjska posoda iz bambusa spremeni kuhanje iz navadne dejavnosti v izkušnjo, ki jo boste želeli znova in znova podoživljati!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj