Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirani bambusovi solatni strežniki

36 glasov
Na zalogi
Možnosti dostave
Visokokakovostno lasersko graviranje
Individualno prilagojeno
Visokokakovostno lasersko graviranje

Specifikacije daril

Več informacij o strežnikih bamboo salad:
Material: bambus
Mere strežnika: 30 x 8 x 2 cm
Personalizacija: vgravirano besedilo, vsak strežnik je mogoče individualno personalizirati
Barva gravure: les
Dodatne informacije: samo ročno pranje, ni primerno za pomivalni stroj
Prosimo, upoštevajte: bambus je naravni izdelek, kar pomeni, da se lahko vaše darilo nekoliko razlikuje od prikazanega primera in predogleda

Zaradi tehničnih razlogov ni mogoče dodati ciriličnih, turških, grških, azijskih ali posebnih znakov.

Presenetite svoje ljubljene z razkošnimi bambusovimi solatnimi servirki, vgraviranimi z besedilom po vaši izbiri!

Povabljeni ste bili na prijetno večerjo k dobrim prijateljem. Nočete priti praznih rok in jim ne želite dati še enega standardnega darila. Na srečo imamo popolno rešitev za vas: naše prilagojene strežnike za bambusovo solato! Ta edinstven personaliziran komplet ni samo praktičen, ampak vsaki mizi doda osebno noto. Ne glede na to, ali gre za rojstnodnevno zabavo, vselitev ali obletnico, je komplet bambusovih solatnih strežnikov primeren za vsako priložnost. Je prava paša za oči, zaradi katere vaše darilo stoji.

Ne glede na to, ali želite presenetiti nevesto in ženina na njun poročni dan, čestitati prijateljici za njen novi dom ali razveseliti svoje starše s prilagojenim darilom za njuno obletnico, so gravirani bambusovi solatni strežniki vedno odlična možnost. Ne le, da so trpežni in okolju prijazni zaradi uporabe bambusa, imajo tudi vašo posebno leseno gravuro. Tako je vaše darilo še bolj unikatno in mu daje naraven, pristen videz.

Zaradi tega, da je ta bambusov komplet za solato še bolj poseben, je mogoče vsako posodo individualno prilagoditi. To pomeni, da lahko imate vgravirana imena, kratko sporočilo ali poseben datum. Besedilna gravura je narejena v čudoviti barvi lesa, ki se popolnoma ujema z bambusovim materialom. Bambus je naraven in trajnosten material, ki zahteva malo vzdrževanja. Je močnejši od lesa in manj škodljiv za okolje. Prilagajanje vaših strežnikov za bambusovo solato je preprosto! Preprosto vnesite ime in/ali besedilo po vaši izbiri v naš spletni urejevalnik. Poskrbeli bomo za skrbno graviranje in darilo poslali na naslov po vaši izbiri. Kaj čakaš? Pojdi pojdi Pojdi!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj