Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Nadgradite svoja praznovanja z našimi čudovitimi graviranimi kozarci za šampanjec, ki dodajo pridih elegance vsaki priložnosti. So natančno in skrbno izdelani, tako da ima vsak kozarec ime in/ali besedilo po vaši izbiri, kar za vsak požirek pričara nepozabno izkušnjo. Personalizirajte svoj komplet danes in nazdravite nepozabnim trenutkom v stilu.

Osebno kozarci za šampanjec

Ni drugega kozarca, ki bi bil tako popoln za zdravice in praznovanja, kot so kozarci za šampanjec, sicer znani kot šampanjske piščali. Naši prilagojeni vgravirani kozarci za šampanjec so čudoviti, ko uživate v penini ali šampanjcu, prosecco, spumanti, cavi in celo brezalkoholnem šampanjcu ali otroškem šampanjcu. Praznovanje pomembnih trenutkov s svojimi osebnimi kozarci za šampanjec dodaja tisto češnjo na vrhu in YourSurprise ima vse, kar potrebujete za ustvarjanje svojega v hipu.

Vgravirani kozarci za šampanjec

Tukaj v podjetju Yoursurprise uporabljamo zelo specifično tehniko za prilagajanje kozarcev za šampanjec. Z visokokakovostnim laserskim graviranjem v površino očal vgraviramo ime, datume, sporočilo ali celo logotip po vaši izbiri. To pomeni, da je gravura trajna, dolgotrajna in primerna za pomivanje v pomivalnem stroju, kar omogoča prejemnikom, da jih uporabljajo in hranijo kot spomin na poseben trenutek, ki si ga delijo skupaj.

Osebni kozarci za šampanjec za posebne priložnosti

Vsi imamo radi zdravico, in veliko je priložnosti, ki ponujajo popolne trenutke za uporabo naših vgraviranih kozarcev za šampanjec. Kaj pa praznovanje 18., 30. ali 40. rojstnega dne? Rojstnodnevni fant ali deklica bosta imela rada svoj lasten kozarec z imenom ali datumom rojstva, ob vsaki uporabi pa ga bosta spomnila na njihov poseben dan. Še ena prav posebna priložnost, za katero so gravirane šampanjske piščali čudovito darilo, je poroka! Lahko bi celo ustvarili prilagojen darilni komplet za šampanjec Moet & Chandon s kozarci, vključno z leseno škatlo, steklenico šampanjca ali proseca in parom osebnih piščal. Medtem ko smo na romantični strani, so ti kozarci za šampanjec tudi izvirna ideja za Valentinovo ali obletnico. Ustvarite niz graviranih šampanjskih piščal za par, pri čemer vsako flavto prilagodite z imenom in datumom.

Ustvarjanje vaših osebnih kozarcev za šampanjec

Ko ustvarjate lastne osebne piščali za šampanjec, lahko pustite domišljiji, da se razrahlja, kolikor želite. Uporabite naš spletni urejevalnik, da v hipu ustvarite svoje darilo. Izbirate lahko med številnimi različnimi oblikami ali pa se preprosto odločite, da preprosto dodate besedilo po vaši izbiri, vse je odvisno od vas. Dodajte popolno piko na i svojemu darilu s prilagojeno voščilnico ali steklenico šampanjca.