Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

9 Darila

Personalizirani vgravirani kozarci za pivo

Če iščete popolno darilo za poznavalca piva, ne poglejte dlje od naših prilagojenih kozarcev za pivo! Vsak kozarec lahko vgravirate z imenom ali besedilom po vaši izbiri, da ustvarite resnično edinstveno presenečenje za prejemnika.

Osebni kozarci za pivo različnih oblik in velikosti

Kot del našega asortimana ponujamo različne vrste kozarcev za gravirano pivo, tako da se za vsakogar najde nekaj. Od čudovitih kozarcev piva s steblom, kot nalašč za posebna piva, do ogromnih vgraviranih steklenic piva, poznanih tudi kot naše prilagojene vrčke za pivo, ki lahko shranijo do pol litra. Za tiste, ki uživate v prijetnem blond pivu, imamo vgravirane kozarce za pivo Weizen, ki se lahko podvojijo tudi kot odlični personalizirani kozarci za jabolčnik.

Možnosti graviranja

Na naše kozarce za pivo lahko vgravirate ime ali besedilo po vaši izbiri. V urejevalniku ponujamo veliko zabavnih modelov, ki jih lahko vsak prilagodimo z želenim imenom ali besedilom. Našli boste odlične modele za mame in očete, ki so odlični za materinski in očetovski dan. Ponujamo tudi modele za stare starše, pa tudi splošne modele, ki jih lahko prilagodimo vsakemu prejemniku ali priložnosti, kot so srca, zvezde ali začetnica.

Vaš dizajn vgraviramo v površino stekla, zaradi česar je dizajn trpežen in varen v pomivalnem stroju.

Prilagojen komplet kozarcev za pivo

Če iščete izvirno poročno darilo za par, ki je znan po hladnem pivu, si privoščite komplet vgraviranih kozarcev za pivo z njihovimi imeni in/ali datumom poroke! Resnično izviren in praktičen spomin, na katerega se lahko spomnijo svojega posebnega dne v prihodnjih letih. Komplet osebnih kozarcev za pivo je tudi čudovito darilo za obletnico! V našem urejevalniku boste našli različne zabavne modele Mr & Mrs, Mr & Mr.

Personalizirana skodelica piva

Če bi radi darilo prilagodili fotografiji, imamo na voljo kul vrček za pivo, ki je kot nalašč za to! Naš keramični vrček za pivo lahko prilagodite s fotografijo, imenom in/ali besedilom po vaši izbiri in lahko sprejme do pol litra piva. Primeren je za pomivanje v pomivalnem stroju, zato je praktičen za zagon!