Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirani kozarci za čaj

Če iščete popolno darilo za ljubljeno osebo, ki obožuje skodelico, so ti prilagojeni vgravirani kozarci za čaj izvirna ideja! Vsak kozarec lahko prilagodite z imenom ali besedilom po vaši izbiri.

Različne možnosti graviranja

Prilagojen vgraviran kozarec za čaj je čudovito darilo za tiste, ki obožujejo vsakodnevno skodelico čaja. Očala lahko vgravirate z imenom ali sporočilom po vaši izbiri. Naš spletni urejevalnik ponuja veliko različnih možnosti oblikovanja, od modelov za materinski dan, babice, očeta, rojstne dneve, božič in še veliko več. Vse, kar morate storiti, je, da izberete svojo najljubšo brezplačno zasnovo in dodate svoje ime ali besedilo po vaši izbiri. Če raje ne uporabljate dizajna in namesto tega preprosto dodate svoje besedilo, sploh ni težav!

Kako nastane vaše gravirano steklo

Vaš dizajn je vklesan v površino stekla z visokokakovostno lasersko tehniko graviranja. To pomeni, da je zasnova trajna, ne zbledi in je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju, kar prejemniku omogoča, da steklo uporablja dolgo in dolgo.

Vgravirano čajno steklo z vašim logotipom

Ponujamo vam tudi možnost, da vam pri naročanju večje količine vtisnemo logotip v čajne kozarce, kar vam omogoča, da jih uporabite v svoji pisarni, jih podarite strankam ali uporabite kot promocijski material. Resnično pritegnejo oči! Če vas zanima vgraviranje vašega logotipa, se obrnite na naš poslovni oddelek in pomagali vam bodo pri tem.

Hvala učitelj!

Vedno več staršev in njihovih otrok ob koncu šolskega leta preseneti svojega učitelja z darilom in se mu zahvali za ves njihov trud. Vgraviran kozarec za čaj je popolno osebno, praktično darilo za šolo! Naš urednik ponuja veliko različnih modelov posebej za učitelje, vse kar morate storiti je, da dodate njihovo ime. Če iščete darilo iz celotnega razreda, zakaj ne bi odšli v naš kul personaliziran čajni set, vključno s čudovito leseno škatlo za čaj in čajnim kozarcem!

Različne vrste vgraviranih kozarcev za čaj

YourSurprise ponuja različne vrste čajnih kozarcev, zato se za vsakogar najde nekaj. Obstaja težji, debelejši kozarec za čaj in lažji, zaobljen kozarec za čaj. Izberite svojo vrsto in dodajte svojo gravuro!

Darilni set ljubitelja čaja

Če ljubitelja čaja presenetite, lahko ustvarite čudovit personaliziran darilni komplet za čaj, vključno z vgraviranim kozarcem za čaj in leseno škatlo za čaj. Lahko se celo odločite, da bo čajna škatla vgravirana! To graviranje je narejeno z visoko kakovostno lasersko gravuro, tako kot kozarec. Oglejte si leseno škatlo za čaj> .