Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Kozarec čaja za bogo (2 kosa)

174 glasov

V nakupovalni košarici izberite možnost dostave

Pokaži več
Vgravirano besedilo po vaši izbiri
Čudovit spomin
Kakovostno steklo Royal Leerdam

Specifikacije daril

Več informacij o čajnih kozarcih botra:
Blagovna znamka: Royal Leerdam
Personalizacija: gravura
Graviranje: belo, tako da se končni rezultat razlikuje od slik spletnega mesta
Premer: 8,5 cm
Višina: 10cm
Kapaciteta: 32cl
Količina: 2 kosa
Dodatno: primerno za pomivalni stroj

Presenetite svojo botro z naborom luksuznih graviranih kozarcev za čaj!

Ali vi in vaša botra radi uživate skupaj ob prijetni skodelici čaja? Potem jo boste zagotovo želeli presenetiti s temi čudovitimi čajnimi kozarci Royal Leerdam. In vaše darilo bo imelo ta dodaten osebni pečat, saj jih boste lahko vgravirali z izbranim dizajnom. Izberite enega od čudovitih modelov in dodajte ime botre, ki jo imate tako radi. Tako boste to čudovito praktično darilo spremenili v zabaven spomin. Izpolnite svoje darilo tako, da naročite tudi okusno darilno škatlico Milka za čokolade za svojo botro. Uživajte še veliko skodelic čaja in dobrih pogovorov s svojo botro in jo presenetite s temi kozarci za čaj!

Ta čajni kozarec z imenom izdeluje Royal Leerdam in je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Gravirano čajno steklo je izdelano iz visokokakovostnega materiala in ima privlačen, jasen videz. Vaša oblika z imenom vaše botre bo na čajnih kozarcih vgravirana z enako natančnostjo in ljubeznijo. Prijetno darilo za rojstni dan ali samo lep način, da presenetite svojo botro, ker je vedno na voljo za vas. Začnite prilagajati zdaj in vi in vaša botra bosta kmalu srkali čaj iz teh luksuznih čajnih kozarcev.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Ocene

Trenutno ni napisanih recenzij v tem jeziku

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj