Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirajte škatlo za čaj

Gravirana lesena škatla za čaj (9 predelkov)

2,277 glasov
Na zalogi
Personalizacija
29,99 €
Možnosti dostave
Naslov za dostavo po vaši izbiri
V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o leseni škatli za čaj z imenom:
Material: čudovit evropski bukov les
Mere: 20,8 x 24 x 9,8 cm
Predelki: 9
Personalizacija: z imenom ali besedilom
Metoda personalizacije: visokokakovostno lasersko graviranje
Barva gravure: rjava (barva lesa)
Dodatno: Les je naravni izdelek, kar pomeni, da se vaše darilo lahko nekoliko razlikuje od tistega, ki je prikazano na spletni strani.

Dobro je vedeti:
Čajna škatla ima številne zamenljive predelne stene. To pomeni, da lahko na primer v škatlo postavite tudi svoje najljubše čajne žličke. Če želite imeti na pokrovu vgraviran logotip, se za dodatne informacije obrnite na službo za pomoč strankam.

Vaša skodelica bo posebna z razkošno gravirano škatlico za čaj

Je vaša mama navdušena pivka čaja? Ali pa vi in vaši prijatelji med dohitevanjem vedno uživate v cuppa? Ta luksuzna lesena škatlica za čaj je popolno darilo. Škatla je lepa takšna, kakršna je, lahko pa jo naredite še posebej posebno, če ji dodate ime ali besedilo. Posebno in osebno darilo za rojstni dan, materinski dan, valentinovo ali samo zato. Vedno se najde čas za skodelico čaja!

Škatlica za čaj je narejena iz 100% evropskega bukovega lesa z razkošnim zaključkom. Zahvaljujoč zamenljivim pregradnim stenam lahko v škatlo dodate celo čajne žličke, kocke sladkorja ali čajni kozarec. Ustvarjanje edinstvene škatlice za čaj je enostavno! Preprosto dodajte ime ali besedilo po svoji izbiri enemu od odličnih modelov v urejevalniku. Vašo kreacijo bomo skrbno in natančno vgravirali na pokrov. Ne čakajte dolgo, da ustvarite svoje edinstveno darilo!

Vas zanima naročanje večjih količin? Za dodatne informacije se obrnite na naš poslovni oddelek.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj