Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirana termovka

100 glasov
Na zalogi
Možnosti dostave
  • Trpežna termoska
  • Z visokokakovostnim laserskim graviranjem
  • Vaša oblika na bučki
  • Ohranja idealno temperaturo pijač

Specifikacije daril

Več informacij o termovki:
Material: zunanjost iz visokokakovostnega aluminija
Barva: črna z aluminijastim pokrovom na navoj
Višina: 25 cm
Premer: 7 cm
Prostornina: 500 ml
Personalizacija: z imenom in/ali besedilom
Način personalizacije: visokokakovostno lasersko graviranje
Dodatne informacije: priporočljivo ročno pranje, ni primerno za pomivalni stroj ali mikrovalovno pečico

Presenetite svoje najdražje s priročno personalizirano termovko z njihovim imenom

Če potrebujete darilo za nekoga, ki je pogosto na poti, mu podarite termovko z njegovim imenom, da bo lahko vedno užival v svoji najljubši topli ali hladni pijači, kjer koli že je. Črno aluminijasto bučko personalizirate tako, da na površino steklenice vgravirate ime prejemnika ali drugo sporočilo. Prav tako je čudovito darilo za praznovanje nove zaposlitve, zaželeno zabavo na potovanju, za tiste, ki uživajo v športu, ali za ljubljeno osebo, ki začne nov tečaj ali stopnjo izobraževanja.

Naša visokokakovostna aluminijasta termovka ima prostornino 500 ml in ohranja temperaturo svoje vsebine prijetno in hladno ali vroče, odvisno od tega, kaj potrebujete. Elegantna črna bučka izgleda odlično na kateri koli mizi. Personalizacija vaše bučke je enostavna! Preprosto dodajte ime ali besedilo po vaši izbiri v naš spletni urejevalnik in si oglejte takojšnji predogled, da vidite, kako bo videti. Ko ste pripravljeni, naročite steklenico. Vaše darilo bomo nato z veliko pozornosti vgravirali, preden ga pošljemo na naslov po vaši izbiri.

Bi radi naročili termovko z imenom za večjo skupino ljudi, kot je podjetje ali športni klub? Obrnite se na naš poslovni oddelek s kontaktnim obrazcem na dnu te strani.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj