Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirani podstavki za pivo

Foto podstavki za pivo - Okrogli - 6 kosov

8 glasov
Na zalogi
Oblika
9,99 €
Možnosti dostave
  • Individualno prilagojeno
  • Z vašo fotografijo, logotipom in/ali besedilom
  • Popolnoma barvni tisk s popolnimi slikami

Specifikacije daril

Več informacij o personaliziranih podstavkih za pivo:
Količina: 6 podstavkov
Oblika: okrogla
Material: filc karton
Dimenzije: 9,3 x 9,3 x 0,15 cm
Personalizacija: fotografija, ime, besedilo in/ali logotip
Tisk: popoln barvni UV tisk
Dodatna informacija: vsak podstavek za pivo v kompletu je mogoče individualno personalizirati

Presenetite jih z edinstvenimi personaliziranimi podstavki za pivo z vašim dizajnom!

Vsako pivo (ali druga okusna pijača) potrebuje podstavek, na katerem lahko stoji, tako preprosto je! Če iščete resnično izvirno darilo za nekoga, ki uživa v hladnem pivu, pripravlja najokusnejše koktajle, ima bar ali svojo dnevno sobo rad spremeni v svoj pub; personalizirani podstavki za pivo so popolni. Dodajte svojo fotografijo, ime, besedilo ali logotip in ustvarite unikatno darilo, ki ga ne bodo le veseli, ampak ga bodo tudi dejansko uporabljali. Odlično darilo za rojstni dan, očetovski dan, božič ali samo za zabavo. Prav tako naredijo veliko uslug za fantovščino, zabavo ali poroko. Kot lastnik kavarne ali bara lahko svojo blagovno znamko dvignete na višjo raven!

Vaš komplet 6 podstavkov za pivo je narejen iz klobučevine za klasičen videz, vsak podstavek pa je mogoče individualno prilagoditi. Ustvarjanje podstavkov za pivo je preprosto! Preprosto dodajte fotografijo, ime, besedilo in/ali logotip po vaši izbiri v nekaj preprostih korakih, mi pa bomo naredili ostalo! Vaše darilo bomo ustvarili z veliko pozornostjo in skrbnostjo, preden ga pošljemo na naslov po vaši izbiri. Koga boste presenetili?

Želite presenetiti veliko ljudi s svojimi personaliziranimi podstavki za pivo? Za večje količine se obrnite na naš B2B oddelek preko obrazca na dnu te strani.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj