Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

10 Darila

Personaliziran pladenj za serviranje s fotografijo in/ali besedilom

Naše lesene pladnje lahko prilagodite s fotografijo, kolažem, imenom, logotipom in/ali besedilom po vaši izbiri in tako ustvarite popolno darilo za ljubljeno osebo ali za vaš dom. V našem spletnem urejevalniku lahko izberete velikost in barvo, ki najbolj ustrezata priložnosti, dodate eno ali več fotografij in besedilo po lastni izbiri. Vaš motiv bo natisnjen na vrhu sredine pladnja, tako kot želite, v barvah in s čudovitim sijajnim zaključkom.

Prilagojeni pladnji za serviranje v različnih velikostih in barvah

Naši prilagojeni pladnji so na voljo v dveh velikostih: srednji (33 x 20 cm) in veliki (43 x 28 cm) ter v črni in bež barvi. Vsak pladenj je opremljen s priročnimi ročaji na vsaki strani pladnja in ima lesen okvir z robustnim središčem iz trde plošče. Vaša zasnova je zaključena z razkošnim sijajnim premazom, ki omogoča enostavno čiščenje in sušenje.

Personaliziran pladenj za obletnico ali valentinovo

Ne glede na to, ali se bliža romantična priložnost ali pa želite svojega Valentina presenetiti z okusnim zajtrkom v postelji, so naši personalizirani servirni pladnji odličen način, da svoji ljubezni dodate poseben pečat. Dodajte svojo najljubšo fotografijo in osebno sporočilo, da bo darilo resnično edinstveno, saj smo prepričani, da ga še niste videli!!! Personaliziran pladenj za materinski ali očetovski dan

Eden najdragocenejših trenutkov, ki jih lahko podarite za materinski in očetovski dan, je zajtrk v postelji, ki ga postrežejo njihovi najmlajši. Čeprav zajtrk morda ni popoln, bo personaliziran pladenj s fotografijami njihovih otrok zagotovo narisal velik nasmeh na njihov obraz.

Personaliziran pladenj za božič

Ne glede na to, ali se na božični večer udobno namestite z vročo čokolado in prigrizki ali pa božični dan začnete s skodelico čaja ali kave pred odpiranjem daril, lahko naši personalizirani servirni pladnji vašemu domu podarijo pravo božično vzdušje! Dodajte svoje najljubše fotografije skupaj preživetih božičnih praznikov, besede svoje najljubše božične pesmi ali enega od naših vzorcev.

Personaliziran pladenj za serviranje za kuhinjo

Ljudje smo vedno iznajdljivi, le ne moremo vedno vsega nositi in hraniti, kar lahko stori pladenj! Olajšajte si življenje s prilagojenim pladnjem za serviranje! Ne glede na to, ali postrežete večerjo družini, pijačo prijateljem ali prigrizke za vas in partnerja med večernim gledanjem Netflixa, je prilagojen servirni pladenj točno to, kar potrebujete.

Personaliziran pladenj za serviranje za vaš dom

Prilagojeni servirni pladnji so zelo vsestranska rešitev in so lahko v vašem domu tako funkcionalni kot elegantni. Pladnji se tradicionalno uporabljajo za serviranje hrane in/ali pijače, so praktični in elegantno oblikovani. Za nedeljska kosila z družino, večerje in aperitive s prijatelji, zajtrk na balkonu ali prigrizek na kavču ... možnosti je neskončno! Na mizico za kavo ali jedilno mizo dodajte prilagojen servirni pladenj s šopkom cvetja, svečami ali revijami in ustvarite celosten, neokrnjen videz. Pladenj za serviranje prilagodite svojemu najljubšemu dizajnu, da bo ustrezal vašemu domu, ali pa ga podarite svojim bližnjim!

Personalizirani pladnji za serviranje za zabavo ali poroko

Poroke in zabave običajno niso le intimni in osebni trenutki, temveč vključujejo tudi veliko število ljudi. V takšnem vzdušju so prilagojeni pladnji prava spremljava, da bo trenutek še bolj poseben, edinstven in nepozaben. Servirajte šampanjec, koktajle ali predjedi, vključite jih v mizo ali razdelite usluge s prilagojenimi servirnimi pladnji.