Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

19 Darila

Prilagojene lesene deske za sekanje, serviranje in kruh

Naša široka zbirka desk za serviranje in sekanje je idealna za darilo, odlična pa je tudi za vaš dom. Na primer, za darilo lahko podarite razkošno leseno desko za rezanje z osebnim imenom ali pa za svojo kuhinjo oblikujete tiskano stekleno desko. Vse rezalne deske graviramo sami. Ker je zasnova vgravirana, vam ni treba skrbeti, da bi v pomivalnem stroju zbledelo tiskanje. Vaša deska za rezanje bo zagotovo ostala čudovit predmet!

Gravirana deska za kruh kot poročno darilo

Pot do srca je skozi želodec, še posebej, če to pomeni sveže pečen kruh na edinstveni plošči za kruh z besedilom. Osebna lesena deska za kruh je kot nalašč za poročno darilo. Imena poročnega para naj bodo vgravirana na desko, nato pa sestavite svoj darilni komplet. Na primer, lahko dodate par rokavic za pečico in nekaj prigrizkov tapas. In če menijo, da je plošča za kruh preprosto preveč prijetna za uporabo, je idealna tudi kot privlačen razstavni kos za vašo notranjost.

Lesena deska za zajtrk v postelji

Nedeljsko jutro, pravi čas, da svojega ljubljenega presenetite z zajtrkom v postelji! In kako lepo bi bilo, če bi jim zajtrk postregli na osebni leseni deski za serviranje? To lahko preprosto uredite na spletnem mestu YourSurprise! V hipu lahko oblikujete čudovito servirno desko z lastnim besedilom. Nato poskrbimo, da je besedilo vgravirano na tablo z največjo skrbnostjo. Ne glede na to, ali iščete darilo zanj ali darilo zanjo, so naše deske za serviranje in sekanje popolne.

Lesena deska za rezanje kot deska za serviranje

Še en odličen način uporabe lesene deske za sekanje je strežna deska, ki je zanesljiv način, da navdušite svoje prijatelje. Ne glede na to, ali uživate v serviranju deske s sirom z okusnimi francoskimi siri ali pa imate raje sredozemski izbor z olivami, kruhom in tapenado, bo ta deska zagotovo naredila dober vtis na vaše goste.

Oblike in odtisi

V podjetju YourSurprise imamo na izbiro različne oblike desk. Imamo pravokotne deske, okrogle deske in celo desko v obliki srca (odlično za Valentinovo ali darilo ob obletnici !). Izbirate lahko med različnimi oblikami in besedili, ki smo jih ustvarili za vas, in/ali imate lahko vgravirano svoje besedilo, kjer lahko izbirate med različnimi pisavami in učinki.

Za koga je to darilo kot nalašč?

To je odlično darilo za: *ljubitelji hrane *ljubitelji pijač *ljubitelji kuhanja