Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Darilni set gravirane lesene deske za sir

359 glasov
Na zalogi
Možnosti dostave
  • Naslov za dostavo po vaši izbiri
  • V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
  • Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o darilnem setu Cheese board:
Material: bambus
Dimenzije: 25 x 19,5 x 3 cm
Teža: 1320 gramov
Personalizacija: vgravirano besedilo
Barva gravure: les
Vključuje: 4 nože za sir - ozek ravninski nož, vilice za sir, ploščat nož za sir, nož za parmezan. Rezila so iz nerjavečega jekla, ročaji iz bambusa.
Dodatne informacije: samo ročno pranje

Bambus je naravni izdelek, kar pomeni, da je lahko vaše darilo videti drugače kot darilo, prikazano na primeru in predoglednih slikah.

Zaradi tehničnih razlogov ni mogoče dodati ciriličnih, azijskih, arabskih, grških ali posebnih znakov.

Presenetite svoje najdražje s personaliziranim darilnim setom deske za sir iz bambusa

Če v svojem življenju iščete popolno darilo za ljubitelje sira, ne iščite več! Naš darilni set deske za sir iz bambusa, vključno s kompletom 4 nožev za sir, je popoln. Najboljše pri tem je, da lahko ime prejemnika vgravirate v bambusovo ploščo za sir, zaradi česar je darilo resnično edinstveno. To je popoln način za postrežbo brieja, camemberta, cheddarja in katerega koli drugega sira, ki se jim zamisli. Za dopolnitev darila lahko dodate celo lepo steklenico vina.

Deska za sir je dimenzij 25 x 20 cm, s predalom za nože za sir. Set vsebuje ozek ravninski nož, vilice za sir, ploščat nož za sir in nož za parmezan, popolne za rezanje in serviranje katerega koli sira. Preprosto dodajte ime po vaši izbiri v našem urejevalniku in vgravirali ga bomo za vas ter ustvarili čudovito unikatno darilo. Prejemniku bo všeč!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj