Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Vse Culinaire cadeaus darila

Osebna darila, povezana s hrano, pijačo in kuhinjo

Skoraj vsi uživamo v prijetnem obroku, pijači ali priboljšku. Hrana in pijača se v mnogih kulturah uporabljajo za praznovanje rojstnih dni , obletnic , hišnih novosti in še veliko več. Lahko so tudi odlično udobje po stresnem dnevu ali stiski srca. In potem so med nami tisti, ki se imajo za "gurmane", tisti, ki jih posebno zanima hrana. Na voljo imamo toliko čudovitih jedi in daril, povezanih s hrano, ki jih lahko prilagodimo vsakemu posebej, da se za vsakega in ob vsaki priložnosti res najde nekaj.

Personalizirane deske za sekanje

Naše čudovite lesene deske za sekanje so kot nalašč za vse, ki uživate v tem, da v kuhinji pripravljate slastne dobrote, prirejate najbolj neverjetne zabave ali tiste, ki potrebujejo popoln zaključek v svojem kuhinjskem dekorju. Ker je na voljo toliko oblik, velikosti, vrst lesa in modelov, so možnosti neskončne. Dodate lahko imena in/ali besedilo po lastni izbiri, da postanejo posebni. Za dokončanje darila lahko dodate celo prilagojen blok noža ali kuharski klobuk.

Personalizirane darilne škatle iz tub

Naše darilne škatle Tubes, ki so na voljo v 4 različnih različicah, so zabavno in edinstveno darilo za številne priložnosti. Presenetite svojega najdražjega s darilno škatlico za čaj Tubes, ki jo boste lahko uživali, ko se boste naslednjič videli, ali mamo z darilno škatlo iz olj Tubes ali darilno škatlo za začimbe Tubes, ki jo boste uporabili, ko boste skupaj skuhali vaš najljubši obrok. Zakaj ne bi imeli mini degustacije vin s svojo posebno osebo in skupaj delili darilno škatlo za vino Tubes.

Prilagojeni pladnji za serviranje

Človeška tehnologija je prišla daleč, vendar imamo še vedno le dve roki. To pomeni, da včasih potrebujemo pladenj za serviranje čajev, kave, krožnikov ali posod. Naši prilagojeni pladnji za serviranje , na voljo v črni in leseni izvedbi, naredijo tudi ta običajno nezanimiv trenutek še posebej poseben. Presenetite mamo s popoldanskimi skodelicami, sodelavce s kavo ob odmorih ali partnerja z zajtrkom v postelji.