Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirana zapestnica z dragimi kamni

Personalizirana zapestnica z dragimi kamni - črna - M

43 glasov
Na zalogi
Izberite barvo
Velikost
34,99 €
Možnosti dostave
  • Z visokokakovostnim laserskim graviranjem
  • Prilagodite izključno na YourSurprise
  • Izdelano iz naravnega kamna

Specifikacije daril

Več informacij o zapestnici:
Blagovna znamka: Steel & Barnett
Material kroglic: Črni agat
Barva perle: črna
Personalizacija: s kratkim imenom ali začetnicami
Način personalizacije: visokokakovostno lasersko graviranje

Črni agat vam ponuja blaginjo, zmago športnikov in pogum. Kot talisman se črni agat uporablja za spodbujanje poguma in samozavesti. Črni agat povezuje duhovno in fizično raven ter vas utrjuje v realnosti. Črni agat stabilizira in utemeljuje.

Kako določiti svojo velikost:
Za merjenje zapestja uporabite merilni trak in se prepričajte, da vam ustreza velikost. Potem si oglejte spodnje velikosti in izberite najboljšo velikost zase!
Velikost S: 18 - 19 cm
Velikost M: 20 -21 cm

Presenetite ga z edinstveno, elegantno, personalizirano zapestnico Steel & Barnett

Dajte tej zapestnici Steel & Barnett s kroglicami iz črnih dragih kamnov svojo osebno noto! Kul darilo za kul fante in fante. Odlično za rojstni dan ali drugo posebno priložnost. V zapestnico vgravirajte ime ali začetnice po vaši izbiri, da bo resnično osebno darilo. YourSurprise je edini prodajalec, ki ponuja možnost graviranja za te zapestnice Steel & Barnett.

Zapestnica je izdelana iz mat črnih kroglic dragih kamnov in elastičnega najlona, zaključena s kroglico iz nerjavečega jekla, v katero je vgravirano vaše ime ali začetnice po izbiri. Zapestnica velikosti S je dolga 18 cm in ročno izdelana v Belgiji pri priljubljeni belgijski znamki Steel & Barnett. Personalizacija lastne zapestnice je enostavna! Preprosto dodajte ime ali začetnice po vaši izbiri v naš spletni urejevalnik. Preden pošljemo vaše darilo na naslov po vaši izbiri, bomo vaš dizajn z veliko pozornosti vgravirali.

Namig: Če želite dopolniti videz in se odločiti za dodatno posebno darilo, kombinirajte z drugo zapestnico Steel & Barnett!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj