Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ali je novorojenček na poti? Ustvarite personalizirane obleke za rojstvo, edinstveno darilo za nekoga, ki pričakuje otroka ali je pred kratkim sprejel otroka v družino. Bodi obleko personalizirajte s fotografijo, imenom in/ali vzorcem.

6 Darila

Najdražji prilagojeni otroški kombinezoni z besedilom, imenom in/ali fotografijo

Če iščete izvirno otroško darilo , naj vam natisne kombinezon z besedilom, imenom in/ali fotografijo po vaši izbiri. V našem asortimanu ponujamo različne barve in modele, ki jim lahko dodate svoje besedilo (na primer ime) in/ali fotografijo. Ponujamo hitro rešitev in dostavo na naslov po vaši izbiri.

Otroški kombinezon z besedilom po meri

Razmišljate, da bi nekomu podarili kombinezon z besedilom? Odlična ideja za darilo! Čevlji lahko prilagodite v našem spletnem urejevalniku. Enostavno dodajte besedilo in fotografijo v enega od naših modelov ali ustvarite svoj lasten dizajn. V našem urejevalniku boste našli veliko luštnih modelov, ki vsebujejo stvari, kot so mavrice, oblaki, zvezde, srca, kiti, medvedi in še veliko več. Ponujamo tudi odlične oblike besedila, po želji pa lahko dodate svoje besedilo.

Različne barve in velikosti

Ne glede na to, ali je poletje ali zima, imamo na voljo otroške kombinezone, saj ponujamo tako kratke kot dolge rokave. Čevlji so na voljo v sivi, beli, svetlo modri, svetlo roza barvi, fuksiji in mornarici, v velikostih 50/56 in 62/68. Vsi naši kombinezoni so natisnjeni v podjetju Zierikzee na Nizozemskem, kjer se nahajamo. Kombinezone tiskamo s tiskalniki, ki ponujajo visokokakovosten, barvni tisk. To nam omogoča hitro ponudbo in dostavo na naslov po vaši izbiri.

Vrhunsko darilo za novorojenčke

Otroški kombinezon je samo po sebi odlično darilo, vendar ponujamo možnost, da ga spremenimo v ultimativno darilo za novorojenčka! Ponujamo tudi prilagojene lutke, otroške odeje in oprsnice. Če združite ta darila in ustvarite darilni komplet, imate popolno osebno darilo za novorojenčka in nove starše. Če vam proračun dopušča, lahko dodate tudi osebnega medveda z imenom in datumom rojstva novorojenčka.