Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirane rokavice za pečico z vašo fotografijo, imenom ali logotipom po vaši izbiri

Če iščete izvirno presenečenje za ljubljeno osebo, ki uživa v kuhinji, so naše osebne rokavice za pečico popolne! Za vsakogar, ki dela v vročih pečicah, je pomembno, da se zaščiti pred vročino, dobre rokavice za pečico pa so nujne. Naše prilagojene rokavice za pečico iz tkanine ponujajo fantastičen oprijem pri pobiranju vročih jedi in pekačev ter ustvarjajo varno kuhinjsko okolje.

Personalizirane rokavice za pečico kot darilo za hišo

Ko se ljubljena oseba prvič preseli na svoje mesto, s seboj prinese darilo za hišo, ko jo vidite. Naše personalizirane rokavice za pečico so čudovito praktično darilo in so tudi edinstvene za prejemnika. Enostavno prilagodite tisk ali graviranje in presenetite gostitelja! Ponujamo tudi kul rožnate usnjene rokavice za pečico, ki se lahko podvojijo kot rokavice za žar in imajo na notranji strani udoben zaključek iz semiša.

Personalizirane rokavice za pečico kot poslovno ali promocijsko darilo

Vsa naša poslovna darila so ročno prilagojena in so popoln način, da strankam ali poslovnim partnerjem pokažete, kako pomembna so za vas in vaše podjetje. Poslovna darila pogosto dobijo ob koncu koledarskega leta, čeprav v teh dneh vse več podjetij preseneča svoje poslovne partnerje. Obstaja toliko odličnih možnosti poslovnih daril in naše osebne rokavice za pečico bodo zagotovo nasmejale prejemnikov obraz. Rokavice za pečico lahko prilagodite logotipu vašega podjetja ali imenu stranke ali poslovnega partnerja, da ustvarite resnično izvirno in zabavno darilo.

Personalizirane rokavice za pečico za kuharske delavnice

Če iščete unikatne dodatke za kuharske delavnice, smo vam na voljo! Dodajte popoln zaključek svojemu delovnemu prostoru s prilagojenimi rokavicami za pečico z logotipom vašega podjetja. Tudi če vaše kuharske delavnice niso v profesionalnem okolju in so samo način preizkušanja novih živil in jedi z družino, prijatelji ali sodelavci, ustvarjanje osebnih rokavic za pečice za udeležence ustvarja dodaten element zabave. Vsak komplet rokavic za pečico lahko celo prilagodimo z imenom prejemnika ter fotografijo ali logotipom po vaši izbiri! Če iščete vrhunsko presenečenje, zakaj ne bi ustvarili celotnega darilnega kompleta, vključno s prilagojenim kuharskim klobukom in osebnim kuhinjskim predpasnikom?

Personalizirane rokavice za žar

Če eden od vaših najdražjih uživa v pripravi najbolj okusnih dobrot na žaru, bo imel rad svoje lastne rokavice za žar! Rokavice za žar so narejene iz visokokakovostne mešanice usnjenega bivoljega usnja in so toplotno odporne, z zasnovo, ki temelji na industrijskih varilnih rokavicah, ki jim dajejo hladen videz in varujejo roke prejemnika pred vročino. Te usnjene rokavice za žar so prilagojene z visokokakovostno tehniko laserskega graviranja, kar zagotavlja, da bo vaš dizajn popoln in dolgotrajen. Preprosto dodajte ime ali besedilo po vaši izbiri, da jim podarite resnično oseben pridih in presenetite ljubljeno osebo za rojstni dan ali v zahvalo za vsa povabila na žar!

Personalizirane rokavice za pečico iz tkanine

Naše rokavice za pečico iz tkanine so narejene iz trpežne mešanice bombaža, zaradi česar so enostavne za uporabo in čiščenje. Preprosto jih operite pri 30 stopinjah in posušite na zraku, da jih očistite, in spet so pripravljeni za odhod! Naše rokavice za pečico iz bele tkanine so prilagojene s tehniko tiskanja, kar pomeni, da lahko dodate fotografijo, ime, besedilo, logotip in/ali enega od naših zabavnih modelov, da jih prilagodite posebej vsakemu prejemniku, ki ga imate v mislih. Koga boste presenetili s svojimi lastnimi pari prilagojenih rokavic za pečico?

Personalizirane rokavice za žar z graviranjem

Naše usnjene rokavice za žar so prilagojene z visokokakovostno tehniko laserskega graviranja, kar povzroči čudovito rjavo gravuro vašega dizajna. Usnje je naraven izdelek, kar pomeni, da bo vaše darilo resnično edinstveno in se lahko nekoliko razlikuje od vzorčnih slik, prikazanih na strani izdelka.

Kako prilagoditi rokavice za pečico

Na voljo je več možnosti prilagajanja, odvisno od vrste darila, ki ga izberete. Če izberete naše rokavice za pečico iz bele tkanine, lahko izbirate med 20 barvitimi vzorci in možnostjo dodajanja fotografije, imena, besedila ali logotipa po vaši izbiri. Če imate raje usnjene rokavice za peko na žaru, je na voljo tudi veliko kul modelov, pa tudi možnost dodajanja imena ali besedila po vaši izbiri. S toliko razpoložljivimi možnostmi lahko ustvarite popolno darilo za vsako priložnost in prejemnika!