Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

1 darila

Juta, poznana tudi pod imenom burlap, je izdelana iz rastline jute in je eden najmočnejših naravnih materialov. Gre za nekakšnega križanca med tkanino in lesom, ki je trpežen in vsestransko uporaben. Tradicionalno se uporablja za stvari, kot sta krompir in kavna zrna, mi pa smo naš hessian spremenili v vreče in nogavice, ki so kot nalašč za božič.

Božična nogavica, personalizirana z vašim imenom ali besedilom

Če se raje odločite za resnično klasične božične nogavice, smo poskrbeli tudi za vas! Naše nogavice, izdelane iz trpežne, fino tkane jute s poliestrsko podlogo, so kot nalašč za obešanje nad kamin za klasično božično fotografijo. Merijo 44 x 17 cm, kar pomeni, da se vanje lahko spravi veliko daril in so kot nalašč za vašo družino, prijatelje ali celo kot alternativa zavijalnemu papirju. V spletnem urejevalniku dodajte ime in/ali besedilo po lastni izbiri ter enega od naših prazničnih božičnih vzorcev in v kratkem času ustvarite personalizirane božične nogavice.

Personalizirane vreče iz jute z imenom ali besedilom

Naše vreče so izdelane iz fino tkane jute in merijo 59 x 80 cm, kar pomeni, da vanje zlahka spravite vsa čudovita božična darila in jih lahko vedno znova uporabite. Vsako vrečko lahko personalizirate z imenom in/ali besedilom po vaši izbiri, v našem spletnem urejevalniku pa lahko izbirate tudi med številnimi zabavnimi božičnimi vzorci. Ustvarite jo za svojo družino, prijatelje in sebe ter na Instagramu objavite fotografijo božičnega jutra, ki jo obožujete!

Personalizirane božične nogavice za poslovna darila

Presenetite svoje stranke, sodelavce ali zaposlene z lastno personalizirano božično nogavico z njihovim imenom. Nogavice napolnite z okusnimi dobrotami ali drugimi darili in jim pričarajte velik nasmeh na obraz. Vsako nogavico lahko posebej personalizirate in jo pošljete na izbrani naslov. Če želite izvedeti več, se obrnite na naš prodajni oddelek.