Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

44 Darila

Najboljša rojstnodnevna darila za enoletne dečke in deklice

Iščete popolno darilo za prvi rojstni dan posebnega malčka? Ne iščite več! Poskrbeli smo za vas z ročno izbranim izborom daril za rojstni dan enoletnika, ki bodo zagotovo prinesla veselje in navdušenje na praznovanje.

Naš seznam je oblikovan tako, da spodbuja domišljijo, učenje in trajne spomine, od personaliziranih igrač do čudovitih detskih oblačil. Ne glede na to, ali ste starši, stari starši, teta, stric ali prijatelj, bodo ta darila zagotovo hit na rojstnodnevni zabavi vsakega enoletnika.

Zato se potopimo in raziščimo čudoviti svet personaliziranih daril za rojstni dan za enoletne otroke!

Nasveti za izbiro popolnega darila za rojstni dan za 1 leto

Izbira popolnih daril za enoletni rojstni dan je lahko prijetna, vendar zahtevna naloga. Na tej stopnji razvoja so dojenčki radovedni raziskovalci, ki s široko odprtimi očmi odkrivajo svet okoli sebe. Pri izbiri darila za enoletnika upoštevajte njegove razvojne mejnike in interese. Tukaj je nekaj nasvetov za iskanje dodatnega darila za rojstni dan:

 • Izberite igrače, ki vključujejo čute, spodbujajo senzorično raziskovanje, spodbujajo fino motoriko in kognitivni razvoj.
 • Poiščite starosti primerne igrače živahnih barv, različnih tekstur in interaktivnih funkcij.
 • Pri izbiri igrač iz nestrupenih materialov poskrbite za varnost in se prepričajte, da nimajo majhnih delov.
 • Razmislite tudi o izbiri darila, ki lahko raste skupaj z njimi in jim nudi trajno vrednost in veselje tudi po prvem letu.

Če boste upoštevali te nasvete, boste dobro opremljeni, da najdete darilo, ki jih bo razveselilo in podprlo njihove zgodnje razvojne mejnike.

Prilagojena darila za enoletne otroke

Iščete enkratno darilo, s katerim bo rojstni dan enoletnega otroka še posebej poseben? Razmislite o personaliziranih darilih za enoletne otroke, ki so prav tako edinstvena kot malček, ki ga praznujete! Naj bo to prilagojena majica z njegovim imenom ali plišast medvedek z izvezenimi začetnicami, personalizirana darila dodajo osebno noto, ki jo bo otrok cenil še vrsto let:

 • Vezen otroški stol za otroško sobo
 • Personalizirana knjiga z otrokovim imenom
 • Plišasto mehko igračo z njihovim imenom
 • Personalizirano oblačilo za otroke
 • Personalizirane lesene igrače

Iščete darilo za enoletno deklico ali dečka, saj vas bomo z veseljem pokrili! Oglejte si naš seznam 10 najbolj priljubljenih daril za enoletnika:

 1. Personalizirana nogometna žoga
 2. Leseni tricikel z imenom
 3. Personaliziran jedilni pribor
 4. Dino Otroški nahrbtnik
 5. Svinčnik z barvami za barvanje
 6. Personaliziran kovček za igrače
 7. Napihljiv medved
 8. Steklenička za vodo za otroke s personalizacijo
 9. Plošča za otroški rojstni dan
 10. Izvezen kopalni plašč z imenom

Zakaj so prvi rojstni dnevi tako posebni?

Otrokov prvi rojstni dan je izjemen mejnik, ki ima poseben pomen iz več razlogov. Označuje leto rasti, razvoja in preživetja, praznovanje poti od novorojenčka do uspešnega enoletnika. Pomeni uspešno premagovanje izzivov in radosti prvega leta starševstva.

Prvi rojstni dan pomeni tudi začetek novega poglavja v otrokovem življenju, saj je otrok od popolne odvisnosti od skrbnikov začel raziskovati svet in razvijati svojo edinstveno osebnost.

To je priložnost, da se zberejo prijatelji in družina ter proslavijo ne le otrokovo rast, temveč tudi ljubezen in srečo, ki ju je vnesel v življenje ljudi okoli sebe. Otrokov prvi rojstni dan je priložnost za ustvarjanje trajnih spominov, od prvega okusa rojstnodnevne torte do radostnih trenutkov igranja z novimi igračami.

Kaj naj podarim otroku za prvi rojstni dan?

Naj bo prvi rojstni dan vašega otroka še posebej poseben z nepozabnim darilom, ki slavi njegovo rast. Razmislite o možnostih, kot so personaliziran album z otroškimi fotografijami, mehka in prijetna plišasta žival, komplet senzoričnih igrač za raziskovanje ali spominski nakit z graviranim imenom.

Kaj kupiti za 1 leto starega otroka v Sloveniji?

Ko iščete čudovito darilo za enoletnega otroka v Sloveniji, razmislite o spletnem nakupu in personalizaciji darila za rojstni dan. S storitvijo YourSurprise lahko z našim spletnim urejevalnikom ustvarite edinstveno darilo in ga pošljete na izbrani naslov. Od personaliziranih oblačil do nepozabnih igrač, poiščite najboljša personalizirana darila za enoletne otroke.

Kaj je posebno darilo za enoletnega otroka?

Ni skrivnost, da imajo otroci radi živali. Presenetite enoletnega otroka z zabavnimi igračami z živalmi. Na primer iz naše zbirke Trixie. Tukaj je nekaj idej:

 • Leseni avtobus z živalmi
 • Personalizirana plišasta žival z imenom
 • Živalski svinčnik z imenom
 • Zabaven dežnik za živali