Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Navdihujoč vodnik

Prenesite brezplačni vodnik po božičnih poslovnih darilih


Praznični čas je odličen čas, da se sodelavcem in zaposlenim zahvalite za vse trdo delo, ki so ga opravili v preteklih mesecih, pa tudi za zahvalo strankam in poslovnim partnerjem za brezpogojno podporo, ki so jo izkazali vašemu podjetju v preteklem letu. Posebej za vas smo pripravili ta brezplačni in praktični vodnik, poln navdiha in nasvetov za vaše Božična poslovna darila. S pomočjo naših strokovnjakov za darila boste brez težav našli popolno darilo, ki ga lahko personalizirate s svojim logotipom in imeni svojih zaposlenih in/ali strank.

guide mobile guide desktop


Ponudba personaliziranih poslovnih daril, ki jih boste našli v vodniku, je bila izbrana posebej za božič in novo leto, da boste svoje bližnje presenetili na edinstven način in jim zaželeli vse najboljše v prihajajočem letu. Darilo, s katerim se lahko zahvalite, počastite tiste, ki so verjeli v vas, in ob koncu leta promovirate svojo blagovno znamko. Naša darila lahko z edinstveno personalizacijo z logotipom in njihovimi imeni prilagodite vsakemu prejemniku. Vaš dizajn je lahko graviran, izvezen ali natisnjen v najlepših barvah!

Koga želite presenetiti s prilagojenim poslovnim darilom? Z veseljem vam bomo pomagali najti najbolj izvirno in primerno presenečenje za sodelavce, stranke, poslovne partnerje in poklicne stike ter ustvariti promocijske pripomočke/dobrote.
V podjetju YourSurprise vam želimo pomagati v vsakem koraku vašega projekta, od izbire darila do dostave naročila. Zato ponujamo posebno storitev dostave na dom, pri kateri darila na različne naslove pošljemo neposredno na dom prejemnika.

Odkrijte vse naše prodajne uspešnice, novosti in priljubljene izdelke poslovnih strank ter poiščite edinstveno darilo, s katerim boste nekoga presenetili!