Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Z uporabo tega izbora ni bilo mogoče najti nobenega izdelka.

Kaj je čokoladni adventni koledar?

Kdo ne obožuje božičnega odštevanja? To je sezona, polna veselja, ljubezni in seveda slastnih dobrot! Kako bolje odštevati do tega posebnega dne kot s čokoladnim adventnim koledarjem? Toda kaj točno je čokoladni adventni koledar?

Čokoladni adventni koledar je edinstven in zabaven koledar za odštevanje dni do božiča, ki se začne 1. decembra. Vendar to ni običajen koledar. Namesto listanja po papirnatih straneh si lahko vsak dan privoščite svojo najljubšo čokolado!

Zakaj bi se zadovoljili z dolgočasnim adventnim koledarjem, če imate lahko personaliziranega čokoladnega?

YourSurprise ponuja nekaj veliko bolj vznemirljivega od običajnega čokoladnega adventnega koledarja, saj je naš koledar lahko personaliziran za vsakega prejemnika! To pomeni, da lahko ustvarite edinstveno, enkratno darilo za vsakogar. Adventni koledar lahko v našem spletnem urejevalniku personalizirate s fotografijo (ali več), tematskim vzorcem, sporočilom in imenom. To je odlično darilo, s katerim lahko nekoga presenetite in odštevate do njegovega najljubšega dneva v letu.

Predstavljajte si užitek, ko vsak dan odprete sladko poslastico in vsak košček čokolade predstavlja poseben dan bližje božiču. A ne le navadne čokolade, temveč čokolade vaših najljubših blagovnih znamk, kot so Milka, Toblerone in Kinder Ferrero.

Kako izbrati popoln personaliziran čokoladni adventni koledar

Ste na lovu za personaliziranim čokoladnim adventnim koledarjem, ki bo vaše odštevanje do božiča naredil še bolj posebno? Na voljo je veliko možnosti vrhunskih blagovnih znamk, kot so Milka, Toblerone in Kinder Ferrero. Vprašanje pa je, kako izbrati idealno za vas?

Katere vrste personaliziranih čokoladnih adventnih koledarjev so na voljo?

Izbirate lahko med 3 vrstami adventnih koledarjev:

  • Milka adventni koledar: z dizajnom Milka ali s svojim slogom in dizajnom
  • adventni koledar Toblerone: z motivom Toblerone ali lastnim slogom in dizajnom
  • adventni koledar Kinder Srečni trenutki: z lastnim slogom in dizajnom

Kateri okusi čokolade so vključeni v čokoladne adventne koledarje?

Adventni koledar Milka vsebuje čokolade z okusom mleka, jagode, lešnika in kakavove kreme. Adventni koledarji Toblerone vsebujejo čokolade z okusom bele, mlečne in temne čokolade. Adventni koledarji Kinder Ferrero vsebujejo izbor čokoladic srečnih trenutkov: mini bueno, mini bueno bela, Kinder Schoko-Bons, Kinder čokolada mini, Kinder čokolada z žitaricami.

Vsak adventni koledar vsebuje 24 čokoladic.

Kakšne so prednosti nakupa personaliziranega čokoladnega adventnega koledarja?

Ko se bliža božič, se pričakovanje stopnjuje in ni boljšega načina za odštevanje dni kot z osebnim čokoladnim adventnim koledarjem. Toda zakaj bi morali razmisliti o adventnem koledarju, ki bi bil prilagojen posebej vam ali prejemnikom, ki jih imate v mislih? Razlogov je več.

  1. Osebni dotik: Prejem osebnega darila je vedno nekaj posebnega. Pokaže, da si je nekdo vzel čas in se potrudil, da je razmislil, kaj bi vam bilo všeč. Čokoladni adventni koledarji v božično odštevanje vnesejo dodatno vznemirjenje, saj je priboljšek za vsak dan vaš.
  2. Visokokakovostne čokolade: Ne pozabimo na čokolado! Blagovne znamke, kot so Milka, Toblerone in Kinder Ferrero, slovijo po svoji visoki kakovosti. Ko izberete personaliziran adventni koledar teh blagovnih znamk, ne boste dobili le kakšne stare čokolade, temveč najboljše čokolade na svetu. Predstavljajte si užitek, ko boste vsak dan pred božičem uživali v dekadentnem koščku čokolade Toblerone!
  3. Je odlično darilo: Personalizirani čokoladni adventni koledarji so odlično darilo. Naj gre za ljubljeno osebo, prijatelja ali sodelavca, čokoladni adventni koledar, prilagojen njegovemu okusu, je premišljeno darilo, ki ga bo zagotovo nasmejalo.