Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Prilagojeni telegram s čokolado

Čokoladni telegram - 14 znakov

4,128 glasov
Na zalogi
Znesek
14,99 €
Možnosti dostave
  • Vaše sporočilo v najbolj okusni čokoladi
  • Izbira osmih različnih velikosti
  • V najlepšem zavitku daril
  • Svoje presenečenje dopolnite z živahnimi čokoladnimi figurami

Specifikacije daril

Več informacij o čokoladnem telegramu:
Mere na čokoladni blok: 2,6 x 2,6 x 1,1 cm 
Okus: mlečna in bela čokolada

Če želite dodati srce, vnesite simbol '#'.

Na mestih, kjer temperature dosežejo 25ºC ali več, ni mogoče zagotoviti dobrega stanja čokolade.

Nasvet za shranjevanje : Shranjujte lahko do 10 tednov v hladnem in temnem prostoru pri temperaturi med 14-18 ° C.

Informacije o alergijah : vsebuje sojo, mleko in lahko vsebuje sledi oreščkov.

Sestavine :
Mlečna čokolada. Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator (sojin lecitin), naravna aroma vanilije. Vsaj 34 % kakavovih trdnih snovi.  
Bela čokolada. Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin), naravna aroma vanilije. Ne manj kot 29 % kakavove suhe snovi.  
Temna čokolada. Sestavine: kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator (sojin lecitin), naravna aroma vanilije. Vsaj 56 % kakavove suhe snovi.  
Tisk: koruzni škrob, modificiran škrob: E1422, krompirjev škrob, voda, suhe piščančje beljakovine, posneto mleko v prahu, oljčno olje, sol, sredstvo za ohranjanje vlage E422, emulgator: E433, barvila: E102, E110, E122: lahko negativno vpliva na otrokovo aktivnost in koncentracijo, E133, E151.  
Premaz: E904. Lahko vsebuje sledi oreščkov in glutena.

Povejte svojim najljubšim, kako se počutite, z osebnim čokoladnim telegramom

Pot do njihovega srca je skozi njihov želodec! Presenetite svojo družino, prijatelje ali (tajno) simpatijo z osebnim čokoladnim sporočilom. Slasten čokoladni telegram z izbranimi črkami in / ali številkami. Okusno darilo za rojstni dan, praznike ali brez razloga! Bodoče starše bi lahko celo presenetili s čokoladnim telegramom in jim sporočili, da je na poti malo!

Vaše osebno čokoladno sporočilo je dostavljeno v razkošni darilni škatli, ki daje vašemu čokoladnemu telegramu popoln zaključek. Prilagodite svoj čokoladni telegram v našem urejevalniku enostavno. Preprosto dodajte črke in / ali številke po vaši izbiri. Srce lahko dodate celo tako, da vtipkate simbol '#'! Bloki znakov so narejeni iz mlečne čokolade, prostori pa iz bele čokolade. Ustvari svoj osebni čokoladni telegram zdaj!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj