Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Darilna posoda polnjena s Oreo

Tiskana darilna pločevinka, polnjena z Oreo - Round

286 glasov
Na zalogi
Oblika
Personalizacija
19,99 €
Možnosti dostave
  • Polnjeno z okusno čokolado Oreo
  • Vaše oblikovanje v visokokakovostnem tisku
  • Bleščeča in zelo močna pločevina

Specifikacije daril

Več informacij o darilni pločevinki:
Oblika: okrogla
Material: kositer
Dimenzije: 15,3 x 15,3 x 5,1 cm
Vsebina: Oreo enrobed & Oreo robed white
Teža: 165 gr
Personalizacija: fotografija in/ali besedilo na aluminijasti ploščici na pokrovu
Dodatno: priporočeno ročno pranje

Piškoti Oreo obliti z mlečno čokolado:
Sestavine : sladkor, PŠENIČNA moka , palmovo olje, karitejeva maščoba, posnet kakav v prahu 4,5%, olje ogrščice , posneto MLEKO V PRAHU, PŠENIČNI ŠKROB , laktoza (iz MLEKA ), glukozno-fruktozni sirup, emulgatorji ( SOJIN lecitin , E492, sončnični lecitin, E476), amonijev karbonat (kalijevi karbonati). , natrijevi karbonati), sol, arome.
Alergeni: vsebuje mleko, sojo, pšenico, žita, ki vsebujejo gluten. Kakavovi piškoti (38 %) s polnilom z okusom vanilije (19 %), obliti z glazuro z okusom mlečne čokolade (43 %).

Oreo piškoti obliti z belo čokolado:
Sestavine : sladkor, PŠENIČNA moka , palmovo olje, karitejeva maščoba, repično olje, posneto MLEKO v prahu, posnet kakav v prahu 2%, PŠENIČNI ŠKROB , laktoza (iz MLEKA ), sirotka v prahu (iz MLEKA ), glukozno-fruktozni sirup, MLEČNA MAŠČOBA , emulgatorji ( SOJIN lecitin), sončnični lecitin, E492, sredstva za vzhajanje. (kalijevi karbonati, amonijevi karbonati, natrijevi karbonati), sol, arome. Kakavovi piškoti (38%) z polnilom z okusom vanilje (19%), obliti z glazuro (43%) z okusom bele čokolade.
Alergeni: vsebuje mleko, sojo, pšenico, žita, ki vsebujejo gluten.

Na žalost pri tropskih temperaturah nad 25 stopinj ne moremo zagotoviti, da boste svoje čokoladno darilo prejeli v popolnem stanju. Kakšno vprašanje? Obrnite se na našo službo za stranke.

Na žalost zaradi tehničnih razlogov ni mogoče tiskati številk, cirilice, turščine ali posebnih znakov.
 

Koga boste presenetili z darilno pločevinko, polnjeno s slastno Oreo?

Želite pravega ljubitelja Oreo presenetiti z edinstvenim in osebnim darilom? Ta okrogla darilna posoda je odlično darilo za vsako priložnost! Pločevinka je napolnjena z mešanico okusne Oreo, prekrite s plastjo čokolade. Pločevinko lahko natisnete s sladko fotografijo in imenom obdarovanca ali izberete enega od lepih dizajnov. Dodate lahko tudi brezplačno darilno kartico s posebnim sporočilom za prejemnika. S tem je vaše darilo popolno!

Izdelava lastne darilne pločevinke sploh ni težka! V priročnem urejevalniku izberete en dizajn in dodate svojo najljubšo fotografijo ter po želji ime prejemnika. Nato bomo poskrbeli, da bo vaša umetnina z ljubeznijo natisnjena na darilno pločevinko. Unikatno in še posebej okusno darilo za materinski dan, valentinovo ali samo kot presenečenje za vašo najboljšo prijateljico.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj