Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Darilna posoda polnjena s Oreo

Oreo Vintage čokoladnica z imenom

189 glasov
Personalizacija
19,99 €
Možnosti dostave
Polnjeno z okusno čokolado Oreo
Vaše oblikovanje v visokokakovostnem tisku
Bleščeča in zelo močna pločevina

Specifikacije daril

Več informacij o darilni pločevinki:
Oblika: pravokotnik
Material: kositer
Dimenzije: 20 x 12,5 x 5 cm
Vsebina: Oreo enrobed & Oreo enrobed white
Teža: 340 gr
Personalizacija: fotografija in/ali besedilo na aluminijasti foto plošči na pokrovu

Oreo piškoti, prekriti z mlečno čokolado:
Sestavine : sladkor, PŠENIČNA moka , palmovo olje, karitejeva maščoba, posnet kakav v prahu 4,5%, repično olje, posneto MLEKO v prahu , PŠENIČNI ŠKROB , laktoza (iz MLEKA ), glukozno-fruktozni sirup, emulgatorji, emulgatorji, emulgatorji, emulgatorji, emulgatorji, sonce4 . E476), amonijev karbonat (kalijevi karbonati). , natrijevi karbonati), sol, arome.
Alergeni: vsebuje mleko, sojo, pšenico, zrna, ki vsebujejo gluten. Kakavovi piškoti (38%) z nadevom z okusom vanilije (19%), premazani z glazuro z okusom mlečne čokolade (43%).

Oreo piškoti, prekriti z belo čokolado:
Sestavine : sladkor, PŠENIČNA moka , palmovo olje, karitejeva maščoba, repično olje, posneto MLEKO v prahu , posnet kakav v prahu 2%, PŠENIČNI ŠKROB , laktoza (iz MLEKA ), sirotka v prahu (iz MLEKA ), glukozno-fruktozni sirup, MILK FAT sirup, emulgatorji ( SOJIN lecitin), sončnični lecitin, E492, sredstva za vzhajanje (kalijevi karbonati, amonijevi karbonati, natrijevi karbonati), sol, arome. Kakavovi piškoti (38%) z nadevom z okusom vanilije (19%), premazani z glazuro (43%) z okusom bele čokolade.
Alergeni: vsebuje mleko, sojo, pšenico, zrna, ki vsebujejo gluten.

Žal pri tropskih temperaturah nad 25 stopinj ne moremo zagotoviti, da boste svoje čokoladno darilo prejeli v popolnem stanju. Vprašati? Obrnite se na našo službo za stranke.

Žal iz tehničnih razlogov ni mogoče obdelati številk, cirilice, turščine ali posebnih znakov.
 

Komu podariš pločevinko v slogu Oreo z okusno čokolado?

Želite presenetiti pravega ljubitelja čokolade z unikatnim in osebnim darilom? Ta pravokotna darilna pločevinka je popolno darilo za vsako priložnost! Pekač je napolnjen z mešanico okusne Oreo čokolade. Lahko natisnete pločevinko s sladko fotografijo in imenom prejemnika. Dodate lahko tudi brezplačno darilno kartico s posebnim sporočilom za prejemnika. Tako bo vaše darilo popolno!

Izdelati svojo darilno pločevinko sploh ni težko! V priročnem urejevalniku izberete enega od dveh posebej oblikovanih dizajnov in dodate svojo najljubšo fotografijo in po želji ime prejemnika. Nato bomo poskrbeli, da bo vaše umetniško delo z ljubeznijo natisnjeno na darilni pločevinki. Unikatno in še posebej okusno darilo za materinski dan, valentinovo ali samo kot presenečenje za vašo najboljšo prijateljico.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj