Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirana darilna škatla Mars

84 glasov
Na zalogi
od 17,99 €
12,59 €-30%
Možnosti dostave
  • z 8 slastnimi ploščicami Mars
  • s fotografijo, imenom in/ali sporočilom po vaši izbiri
  • Popolnoma barvni tisk s popolnimi slikami

Specifikacije daril

Več informacij o darilni škatli Mars:
Dimenzije: 24,2 x 14,5 x 2,4 cm
Teža: 8 x 51 gramov
Personalizacija: z imenom, fotografijo in/ali besedilom
Tisk: popolna slika in v vseh barvah

Sestavine:
Sladkor, glukozni sirup, polnomastno MLEKO v prahu, kakavovo maslo, kakavova masa, sončnično olje, POSNETO MLEKO v prahu, LAKTOZA , MLEČNI permeat sirotke , posnet kakav, ekstrakt JEČMENOVEGA SLADU , MLEČNA maslena maščoba, emulgator ( SOJIN lecitin), sol, piščanec v prahu JAJČNI BELJAK , palmova maščoba, škrob.
Alergeni: lahko vsebuje LEŠNIKE , ARAŠIDE in druge OREŠČEKE ,

Personalizirana darilna škatla Mars

Tvoja najboljša prijateljica ima rojstni dan in želiš jo presenetiti z nečim posebnim. Prej ste ji že dali vse najljubše prigrizke, a tokrat bi jo res radi navdušili. Ta darilna škatla Mars je popolna pot! Ponesite njen čas za prigrizke na povsem novo raven s to osebno, edinstveno darilno škatlo. Najboljša stvar pa je, da lahko to posebno darilno škatlo naredite primerno za vsako priložnost, tako da dodate fotografijo, ime in/ali osebno sporočilo po vaši izbiri. Ne glede na to, ali gre za materinski dan, praznovanje nove zaposlitve ali samo, da nekomu sporočite, da vam je mar, bo ta darilna škatla Mars z imenom in fotografijo zagotovo pričarala velik nasmeh na obraz prejemnika.

Zdaj boste seveda želeli vedeti, zakaj je ta darilna škatla Mars tako posebna! Prvič, to je mogoče personalizirati! Dodate lahko ime prejemnika, skupno fotografijo vaju ali sladko sporočilo, napisano posebej zanj. Zaradi tega je darilna škatla resnično edinstvena in osebna. Poleg tega je tisk popoln in v barvah, tako da bo vaš dizajn videti odličen. Velikost darilne škatle Mars omogoča, da se popolnoma prilega poštnemu nabiralniku, tako da prejemniku ni treba biti doma, da prevzame darilo. Napolnjen z 8 okusnimi ploščicami Mars, zagotovo bo dovolj za uživanje (in morda celo skupno rabo)! Darilo, ki ni le okusno, ampak ga je tudi zabavno podariti.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj