Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Darilna škatla za čokolado Lindt

Personalizirana darilna škatla za čokolado Lindt

277 glasov
Na zalogi
Polnjenje
27,99 €
Možnosti dostave
500 gramov okusne mlečne čokolade Lindor
S fotografijo, imenom in sporočilom po vaši izbiri
Popolnoma barvni tisk s popolnimi slikami

Specifikacije daril

Več informacij o darilni škatli Lindt Chocolate:
Čokolada: Mlečna čokolada Lindor z mehkim topljivim polnilom
Teža: 500 gramov
Dimenzije: 14,4 x 8,3 x 19,5 cm
Personalizacija: s sliko, imenom in osebnim sporočilom
Tisk: popolna slika in v vseh barvah

Zaradi tehničnih razlogov žal ni mogoče dodati cirilice, arabščine ali posebnih znakov.

Če je zunanja temperatura 25 stopinj Celzija ali več, ne moremo zagotoviti kakovosti čokolade.

Sestavine: sladkor, rastlinske maščobe, kakavovo maslo, kakavova masa, polnomastno MLEKO v prahu, LAKTOZA , maslo, posneto MLEKO v prahu, emulgator ( SOJIN lecitin), sladni izvleček, naravne arome.
Vsebnost kakava: Mlečna čokolada vsebuje vsaj 32 % kakava. Mlečne snovi vsebujejo najmanj 21 % kakava.
Alergeni: Lahko vsebuje LEŠNIKE in druge OREŠČEKE

Ta darilna škatla Lindt Chocolate je popolno darilo za čokoholike

Prijeten večer doma, dež nežno trka ob okno in veš, da je tvoj dragi razpoložen za nekaj sladkega. Nič ni boljšega od naše prilagojene darilne škatle čokolade Lindt! Ta okusna čokoladna darilna škatla je kot nalašč za vse priložnosti. Ne glede na to, ali gre za rojstni dan, materinski dan, božič ali samo prijeten filmski večer, bo ta personalizirana darilna škatla presenetila vsakogar in mu zagotovo potegnila solzo!

Personalizirana darilna škatla Lindt Chocolate je primerna za toliko različnih trenutkov. Od romantične geste za vašo drago, s fotografijo vaju v dvoje in ljubečim sporočilom, natisnjenim na škatli, do idealnega darila v zahvalo za sodelavca ali kot presenečenje za prijatelja med večerjo ali zabavo ob vselitvi. Vsako priložnost spremenite v nekaj posebnega.

Darilna škatla je polnjena s slastno Lindor mlečno čokolado z mehkim, topljivim polnilom. Vsak grižljaj je trenutek čistega užitka, ob katerem se čokolada topi na jeziku. A to še ni vse! Hitro in enostavno prilagodite v našem spletnem urejevalniku, dodajte fotografijo, ime in sporočilo po vaši izbiri. Tisk je slikovit in barven, darilo pa lahko pošljemo na naslov po vaši izbiri. Čudovita, edinstvena poslastica za obdarovanca!

Ne glede na to, ali iščete premišljeno darilo za rojstni dan, ljubečo gesto za svojega partnerja ali slastno poslastico zase, je personalizirana darilna škatla Lindt Chocolate Gift Box popolna izbira. Naročite zdaj in pričarajte velik nasmeh na obraz prejemnika!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj