Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

11 Darila

Halal čokolada in sladkarije kot darilo

Ko gre za premišljeno obdarovanje, sta halal čokolada in sladkarije pogosto na vrhu seznama. Ne glede na to, ali kupujete za verski praznik ali posebno priložnost, so te sladke dobrote odlično darilo.

Pripravili smo seznam z vsemi našimi halal čokoladami in sladkarijami. Ali ste vedeli, da jih lahko tudi personalizirate? Tako nimate le halal varnega izdelka, temveč tudi super darilo, ki ga lahko podarite nekomu posebnemu. Embalažo lahko personalizirate z imenom prejemnika ali fotografijo nepozabnega spomina.

Kaj so halal čokolada in sladkarije?

Halal čokolade in sladkarije so narejene iz sestavin, ki upoštevajo islamsko prehransko zakonodajo, kar pomeni, da ne vsebujejo izdelkov iz svinjine, alkohola ali živalskih derivatov, ki niso halal. V teh dobrotah lahko uživajo vsi, saj ne vsebujejo živalskih maščob in umetnih arom.

Halal čokolade in sladkarije so odlična darila za prijatelje ali družinske člane, ki imajo močna verska prepričanja ali prehranske omejitve.

Ali je čokolada halal?

Seveda se je treba prepričati, da je čokolada halal. Toda ali je vsa čokolada halal?

Odgovor je ne. Četudi je večina čokolade halal ali ima halal certifikat, obstajajo nekatere vrste čokolade, ki so haram. Vsebujejo lahko na primer alkohol ali druge prepovedane sestavine, kot so živalske maščobe.

Da bi vam pomagali zagotoviti, da je izbrano darilo halal, smo vse naše halal blagovne znamke, kot so Milka, Toblerone in številne druge, navedli skupaj!

Ali so sladkarije halal?

Če morate ustvariti darilo zase ali za nekoga, ki ga poznate, je pomembno, da se prepričate, da bo spoštovalo vaše ali obdarovančevo prepričanje. Morda ste se že vprašali: Ali so sladkarije halal?

Sladkarije so tista vrsta hrane, za katero je vedno težko vedeti, ali je varna za halal. Sladkarije namreč pogosto vsebujejo živalske sestavine, kot je želatina.

Na srečo obstaja nekaj varnih možnosti s halal certifikati, ki vsebujejo halal sestavine.

Oglejte si naše halal sladkarije in prilagodite svoje najljubše ter tako ustvarite najboljše halal darilo!

Najboljše halal čokolade in sladkarije: Halal blagovne znamke: najboljše halal čokolade in bonboni.

Za vas smo našteli najljubše izdelke naših strank, ki so seveda vsi halal! Med njimi so nekatere najbolj priljubljene blagovne znamke.

  • Personalizirane čokoladne ploščice Toblerone: na voljo v velikosti M, L, XL, XXL in/ali s tematskimi vzorci

  • Izbor čokoladnih bonbonov Celebrations, ki so na voljo v personalizirani steklenički ali tubi

  • Personalizirana čokoladna ploščica Twix XXL

Ne glede na to, ali vaš obdarovanec išče zdrav prigrizek ali nekaj, kar bo potešilo njegovo željo po sladkem, so halal čokolade in sladkarije popolno darilo. Ne samo, da so okusne, ampak tudi upoštevajo stroge islamske prehranske zakone in uporabljajo naravne sestavine, zato ste lahko prepričani, da vas bo vaše darilo razveselilo, ne da bi pri tem ogrozili vrednote ali prepričanja kogar koli.