Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirano darilo Chokotoff toffee

Mega Chokotoff z imenom in fotografijo

430 glasov
Na zalogi
Vsebina
17,99 €
Možnosti dostave
  • Naslov za dostavo po vaši izbiri
  • V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
  • Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več o Mega Chokotoff:
Dimenzije: 32 x 7 cm
Vsebina: 250 gramov čokolade Côte d'Or Chokotoff
Teža: 475 gramov
Personalizacija: ime, fotografija in/ali besedilo
Tisk: oster in barven
Dodatno: hraniti na hladnem in suhem.
V primeru tropskih temperatur nad 25 stopinj žal ne moremo zagotoviti, da boste svoje čokoladno darilo prejeli v brezhibnem stanju. Ali obstajajo vprašanja? Nato kontaktirajte našo službo za pomoč strankam.

Côte d'Or Chokotoff - Bonboni obliti s temno čokolado (27%)
Sestavine: sladkor, glukozni sirup, kakavova zrna, rastlinske maščobe (palmovo jedro, palma), kakavovo maslo, polnomastno MLEKO v prahu , laktoza (iz MLEKA) , posnet kakav v prahu, emulgator ( SOJIN LECITIN ), sol, jedilna kislina (E331). , arome.
Alergeni: Vsebuje MLEKO, SOJA.

Ta Custom Mega Chokotoff je najboljše presenečenje!

Hvala, mislim nate, pogrešam te, oprosti ali čestitke - karkoli želiš nekomu povedati, povej s čokolado. S tem Mega Chokotoffom bo čisto v redu. Kajti kdo ne obožuje slastnih Chokotoff bonbonov? Paketu dodajte svoje osebno sporočilo. Tudi zabava kot nagrada, na primer v službi, šoli ali nogometnem moštvu. Paket vsebuje 250 gramov bonbonov iz temne čokolade Côte d'Or Chokotoff. Ta Mega Chokotoff je še toliko bolj poseben, ker je možno prilagoditi embalažo. V našem urejevalniku lahko dizajnu preprosto dodate svoje ime in fotografijo ali logotip. Dodate lahko tudi sladko sporočilo za prejemnika, da bo še bolj osebno. Vaš dizajn bo natisnjen ostro in v visokokakovostni barvi na embalaži. Mega Chokotoff je pripravljen, da ga naročite in delite z družino, prijatelji ali komer koli želite!

Bi želeli naročiti Mega Chokotoff v večjih količinah? Na primer za vaše zaposlene? Nato se obrnite na naš prodajni oddelek s pomočjo obrazca na dnu te strani.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj