Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Milka pralineji Velika noč

Milka darilna škatla - Velika noč - Darila - 110gr

290 glasov
Na zalogi
Oblika
Vsebina
Personalizacija
9,99 €
Možnosti dostave
  • Vaš dizajn, v celoti natisnjen na darilni škatli
  • Resnično edinstveno s svojim osebnim sporočilom
  • Polnjeno z okusno čokolado Milka

Specifikacije daril

Več informacij o personalizirani darilni škatli Milka:
Čokolada: alpska mlečna čokolada s kremnim polnilom
Oblika: darilo
Količina: 20 čokoladic
Teža: 110 gramov
Dimenzije darilne škatle: 19,5 x 18 x 2 cm
Personalizacija: fotografija, ime in osebno sporočilo
Tisk: popolna slika in v vseh barvah

Opomba: Če je zunanja temperatura 25 stopinj Celzija ali več, ne moremo zagotoviti kakovosti čokolade. Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z naročili čokolade, se obrnite na našo ekipo za pomoč strankam.

Zaradi tehničnih razlogov ni mogoče obdelati ciriličnih, turških, azijskih, arabskih, grških, skandinavskih in posebnih znakov.

Sestavine: sladkor, palmovo olje, kakavovo maslo, posneto MLEKO v prahu, sirotka v prahu (iz MLEKA ), kakavova masa, MLEČNA maščoba, emulgatorji ( SOJIN lecitin, E476), LEŠNIKOV namaz, arome. 7 % posnetega MLEKA v prahu v kremnem polnilu.
Alergeni: Vsebuje lešnike, mleko in sojo. Lahko vsebuje (sledi) drugih oreščkov.

To veliko noč presenetite nekoga s personalizirano darilno škatlo Milka z vašim dizajnom

Vas velika noč spominja na neskončne malice in slastno čokolado? Presenetite svoje goste s personalizirano darilno škatlo Milka. Škatla je potiskana z zabavnim velikonočnim dizajnom. Preprosto dodajte fotografijo, besedilo in sporočilo po svoji izbiri ter ustvarite edinstveno darilo za vsakega od gostov. Prav tako je odlična nagrada za zmagovalca lova na jajca!

V velikonočni darilni škatli Milka so slastni čokoladni pralineji v obliki daril z mehkim polnilom iz alpske mlečne kreme. Ustvarjanje lastne edinstvene škatle je enostavno. Preprosto dodajte fotografijo, ime in sporočilo po vaši izbiri v urejevalnik. Nato bomo na škatlo natisnili vaš dizajn v popolni barvi. Ustvarite svojo personalizirano darilno škatlo Milka zdaj! Če želite oddati veliko naročilo, se za nadaljnje informacije obrnite na naš poslovni oddelek.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj