Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Luksuzna darilna škatla po meri - Valentine

295 glasov
Znesek
39,99 €

V nakupovalni košarici izberite možnost dostave

Pokaži več
Naslov za dostavo po vaši izbiri
V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o luksuzni darilni škatli s čokolado:
Znamka: čokolada Geruba
Število čokolad: 25
Mere: 18,8 x 18,8 x 4,3 cm
Tiskanje: popoln ovitek, popoln s sliko in v barvah
Prilagajanje: s fotografijo in / ali besedilom
Okusi: od eksotične hibiskusno-oranžne do tradicionalne čokolade in karamele
Upoštevajte: nekatere čokolade vsebujejo alkohol

Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, kakavova masa, mleko v prahu, stepena smetana, glukozni sirup, maslo, lešniki, mandlji, arašidi, kava, čaj, različne arome, alkohol, začimbe, kandirano sadje, kokos, vdihan riž, med, ingver, emulgator (sojin lecitin), vanilija (v različnih količinah).

Informacije o alergijah : vsebuje mleko / laktozo, oreščke, sojo, arašide.

Več informacij o čokoladi Geruba:
Geruba deluje izključno s čokolado s certifikatom UTZ proizvajalcev Callebaut, Belcolade in Valrhona. Ker je vsaka faza postopka izdelave čokolade skrbno nadzorovana, je čokolada najboljše kakovosti. Čokolada s certifikatom UTZ prihaja od kmetov, ki pazijo na svojo skupnost in okolje, s strokovnim znanjem, namenjenim temu, da jo pregledujejo od fižola do čokolade. Nato čokolado uporabljamo skrbno, strastno in izdelano.

Proslavite ljubezen z razkošno čokoladno darilno škatlo, natisnjeno z vašim dizajnom

Iščete prav posebno darilo za Valentinovo? S to razkošno čokoladno darilno škatlico boste na svoj (skrivni) ljubček narisali nasmeh. Ne samo, da je darilna škatla napolnjena z izborom najboljših ročno izdelanih čokolad Geruba, tudi sami jo oblikujete. Dajte osebni pečat svojemu daru ljubezni, tako da ovitku dodate čudovito fotografijo in ime svoje ljubice. Kot nalašč za Valentinovo ali samo zato, da presenetite ljubezen svojega življenja.

Luksuzna darilna škatla, ki ste jo oblikovali vi, je do roba napolnjena z ročno izdelanimi čokoladami Geruba. Te čokolade so ročno izdelane s čokolado Fair Trade in imajo certifikat UTZ. V nekaj preprostih korakih lahko naredite svojo osebno darilno škatlo. Vse, kar morate storiti, je dodati ime in / ali fotografijo enemu od veselih romantičnih modelov. Svojemu presenečenju dodajte še zadnji pridih s čudovitim osebnim sporočilom. Nato vašo kreacijo natisnemo na ovoj. Hitro, začnite prilagajati!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Ocene

Trenutno ni napisanih recenzij v tem jeziku

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj