Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Luksuzna čokoladna darilna škatla - božič

Darilna škatla za božične čokolade - 25 kosov

210 glasov
Na zalogi
Znesek
39,99 €
Možnosti dostave
  • Naslov za dostavo po vaši izbiri
  • V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
  • Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o darilni škatli za luksuzne čokolade:
Znamka: čokolada Geruba
Število čokolad: 25
Mere: 18,8 x 18,8 x 4,3 cm
Tiskanje: popoln ovitek, popoln s sliko in v barvah
Prilagajanje: s fotografijo in / ali besedilom
Okusi: od eksotične jagode s črnim poprom do originalne moke in karamele
Pozor: nekatere čokolade lahko vsebujejo alkohol

Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, kakavova masa, mleko v prahu, stepena smetana, glukozni sirup, maslo, lešniki, mandlji, arašidi, kava, čaj, različne arome, alkohol, začimbe, kandirano sadje, kokos, vdihan riž, med, ingver, emulgator (sojin lecitin), vanilija (v različnih količinah).

Informacije o alergijah : vsebuje mleko / laktozo, oreščke, sojo, arašide.

Več informacij o čokoladi Geruba:
Geruba deluje izključno s čokolado s certifikatom UTZ proizvajalcev Callebaut, Belcolade in Valrhona. Ker je vsaka faza postopka izdelave čokolade skrbno nadzorovana, je čokolada najboljše kakovosti. Čokolada s certifikatom UTZ prihaja od kmetov, ki pazijo na svojo skupnost in okolje, s strokovnim znanjem, namenjenim temu, da jo pregledujejo od fižola do čokolade. Nato čokolado uporabljamo skrbno, strastno in izdelano.

Razkošna darilna škatla za božične čokolade, ki ste jo oblikovali vi, je čudovito darilo za božično drevo

Iščete resnično edinstveno in osebno božično darilo? S to čudovito darilno škatlo s čokolado vsem prinesite nasmeh na obraz. Darilna škatla ni napolnjena samo z najbolj okusnimi čokoladami Geruba, ampak jo oblikujete tudi sami. Dajte svojemu božičnemu darilu osebni pečat, tako da nalepki dodate fotografijo in / ali ime prejemnika. To je popolno darilo za božično drevo, lahko pa ga uživate tudi med božičnimi prazniki.

Razkošna darilna škatla, ki ste jo oblikovali vi, je do roba napolnjena s čokolado Geruba. Te čokolade so ročno izdelane s čokolado Fair Trade in imajo certifikat UTZ. V samo nekaj preprostih korakih lahko naredite svojo osebno darilno škatlo. Vse, kar morate storiti, je dodati ime in / ali fotografijo enemu od prazničnih božičnih vzorcev. Svojemu presenečenju dodajte še zadnji pridih s čudovitim osebnim sporočilom. Nato vašo kreacijo natisnemo na nalepko darilne škatle. Hitro, začnite s prilagajanjem!

Razmišljate, da bi razkošne čokolade podarili kot božično darilo? Za večje količine se obrnite na našo poslovno enoto.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj