Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

XLTony's Chocolonely (5 čokoladnih ploščic)

12 glasov
Na zalogi
od 32,99 €
29,69 €-10%
Možnosti dostave
  • Personalizirano s fotografijo, imenom
  • Slastna čokolada Tony's Chocolonely
  • Najokusnejše darilo za vaše najdražje!

Specifikacije daril

Več informacij o Tony's Chocolonely baru:
Vključuje: 5 palic
Teža: 3x 180 gramov, 2x 47 gramov
Okusi: mleko, mleko & karamela morska sol, mleko & lešnik, mlečni nugat in temna čokolada
Dimenzije: 44,3 x 23,6 x 2,3 cm
Personalizacija: z imenom, sliko in osebnim sporočilom
Tisk: popolna slika in v vseh barvah
Skladiščenje : Hraniti v hladnem, suhem in temnem prostoru pri temperaturi 14-18 °C.

Pomembne informacije: Če določenega okusa trenutno ni na zalogi, bomo XL Tony's bar napolnili z drugimi okusi.

Sestavine mlečna čokolada: sladkor, polnomastno MLEKO v prahu, kakavovo maslo, kakavova masa, emulgator ( SOJIN lecitin).
Sestavine mlečna čokolada & karamelna morska sol: sladkor, polnomastno MLEKO v prahu, kakavovo maslo, kakavova masa, 10% karamelni koščki (sladkor, glukozni sirup, SMETANA , MASLO ), 0,5% morska sol, emulgator ( SOJIN lecitin).
Sestavine milk & lešnik: sladkor, polnomastno MLEKO v prahu, kakavovo maslo, kakavova masa, 10% LEŠNIKOV , emulgator ( SOJIN lecitin). vsaj 32 % (mlečna čokolada) kakavovih delcev.
Sestavine temna čokolada : 70% kakavove mase, sladkor, kakavovo maslo, manj masten kakav v prahu, emulgator ( SOJIN lecitin). Najmanj 70 % kakavovih delcev in 51 % (temna čokolada), 32 % (mlečna čokolada). Najmanj 21 % suhe snovi mleka.
Sestavine mlečni nugat: sladkor, polnomastno MLEKO v prahu, kakavovo maslo, kakavova masa, nugat 10% (sladkor, glukozni sirup, MANDELJNI , 20% med, kakavovo maslo, krompirjev škrob, jajčni beljak, naravna aroma vanilije) emulgator ( SOJIN lecitin).
Informacije o alergenih: Za alergene glejte krepke sestavine. Poleg tega lahko vsi izdelki vsebujejo tudi mleko, gluten, žita, ki vsebujejo gluten, jajca, arašide, mandlje in oreščke.

Prosimo, upoštevajte:
Če je zunanja temperatura 25 stopinj Celzija ali več, ne moremo zagotoviti kakovosti čokolade.

Ta čokoladna tablica XL Tony's Chocolonely je vrhunsko presenečenje!

Ne glede na to, ali želite svojemu bratu čestitati za pridobitev vozniškega dovoljenja ali svojim kolegom sporočiti, da ste ponosni na to, kako so se spopadli s to težko predstavitvijo, je ta čokoladna tablica XL Tony popolno darilo! To ogromno čokoladno tablico lahko prilagodite z imenom in/ali fotografijo po vaši izbiri. Lahko si privoščite celo sebe in delite s prijatelji in družino.

XL Tony's Chocolonely čokoladna tablica vsebuje nič manj kot 5 okusnih tablic Tony's čokolade v različnih okusih. Ustvarjanje osebnega Tonyjevega bara je enostavno. Preprosto dodajte ime in/ali fotografijo po vaši izbiri v urejevalniku in dodajte popoln zaključek z osebnim sporočilom. Vaš dizajn bomo nato natisnili na embalažo, v popolni sliki in v vseh barvah. Ustvarite svojo edinstveno XL Tony's Chocolonely ploščico zdaj!

Če vas zanima oddaja velikega naročila, se za nadaljnje informacije obrnite na naš poslovni oddelek.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj