Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirana darilna škatla za sladkarije

Personalizirana darilna škatla - Look-O-Look Sweets

69 glasov
Na zalogi
Polnjenje
19,99 €
Možnosti dostave
  • Darilna škatla, napolnjena s slastnimi sladkarijami
  • Z vašim lastnim dizajnom
  • Odlično za vsako priložnost

Specifikacije daril

Več informacij o personalizirani darilni škatli sladkarij:
Blagovna znamka: Look-O-Look
Vsebina: 1 vrečka Look-O-Look jagodnih vezalk, 1 vrečka Look-O-Look jagodnih zavitkov, 1 vrečka Look-O-Look vezalk iz sladkega korena, 1 vrečka Look-O-Look mavričnih zavitkov. Vsaka vrečka vsebuje 125 gramov.
Dimenzije darilne škatle: 30 x 9,7 cm
Personalizacija: s fotografijo, imenom, besedilom in/ali logotipom
Tisk: popolna slika in v vseh barvah

Zaradi tehničnih razlogov ni mogoče dodati ciriličnih, grških, azijskih, arabskih ali posebnih znakov.

Sestavine Look-O-Look Strawberry Laces:
Glukozni sirup, PŠENIČNA moka, sladkor, glukozno-fruktozni sirup, citronska kislina, kokosovo olje, arome, sončnično olje, koncentrat sladkega krompirja, koncentrat korenja, emulgator (mono- in digliceridi iz maščobnih kislin), kakavovo maslo, sredstvo za glaziranje (karnauba vosek) )
Alergeni: Vsebuje žita, ki vsebujejo gluten, pšenico

Sestavine Look-O-Look Liquorice Laces:
Melasa iz trsnega sladkorja, PŠENIČNA moka, sladkor, glukozno-fruktozni sirup, dekstroza, izvleček korenine sladkega korena (2,5%), kokosovo olje, sol, aroma, sončnično olje, kakavovo maslo, emulgator (mono- in digliceridi iz maščobnih kislin), sredstvo za glaziranje (karnauba vosek)
Alergeni: Vsebuje žita, ki vsebujejo gluten, pšenico

Sestavine Look-O-Look Strawberry Rollups:
Sladkor, glukozni sirup, PŠENIČNA moka, glukozno-fruktozni sirup, jabolčna kislina, citronska kislina, kokosovo olje, koncentrat sladkega krompirja, koncentrat korenja, popolnoma hidrogenirano olje ogrščice, aroma, kakavovo maslo
Alergeni: Vsebuje žita, ki vsebujejo gluten, pšenico

Sestavine Look-O-Look Rainbow Roll-ups:
Sladkor, glukozni sirup, PŠENIČNA moka, glukozno-fruktozni sirup, jabolčna kislina, citronska kislina, kokosovo olje, aroma, popolnoma hidrogenirano repično olje, kakavovo maslo, koncentrat sladkega krompirja, koncentrat korenja, barvila (briljantno modra FCF, kurkumin)
Alergeni: Vsebuje žita, ki vsebujejo gluten, pšenico

Presenetite svoje najdražje s personalizirano darilno škatlo sladkarij

Kdo ne obožuje sladkega, ki se znajde na pravem mestu med sladkim in kislim? Tej tradicionalni sladkarij se je težko upreti in naša personalizirana darilna škatla, napolnjena s slastnimi kislimi zvitki Look-o-Look, je popolna poslastica za vsako priložnost. Odlična stvar pri njem, poleg okusne vsebine, je, da je darilno škatlo mogoče personalizirati s fotografijami, imenom in/ali sporočilom po vaši izbiri, da ustvarite resnično edinstveno darilo!

Ta darilna škatla vsebuje eno vrečko zavitkov z okusom kisle jagode (125 gramov), eno vrečko zavitkov iz kisle mavrice (125 gramov), eno vrečko zavitkov iz sladkega korena (125 gramov) in eno vrečko zavitkov z okusom jagode ( 125 gramov). Dovolj, da se vam polije voda! Personalizacija vaše darilne škatle je enostavna. Preprosto dodajte fotografijo(e), ime in/ali besedilo po vaši izbiri v naš spletni urejevalnik. Nato bomo vaš dizajn natisnili na darilno škatlo, popolno sliko in v vseh barvah, preden ga pošljemo na naslov po vaši izbiri!

Če želite oddati večje naročilo, se obrnite na naš poslovni oddelek s kontaktnim obrazcem na dnu te strani.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj