Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personaliziran kozarec za sladkarije - Izbrani sladki koren

318 glasov
Ni na zalogi
29,99 €
Naslov za dostavo po vaši izbiri
V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o prilagojenem kozarcu sladkarij:
Slaščice: izbor sladkega korena
Vsebina: 1,8 kilograma
Material kozarca: umetna masa
Mere: 19 x 19 x 13 cm
Dimenzije nalepke: 9,5 cm
Personalizacija: z imenom, fotografijo in / ali logotipom
Tisk: slika popolna in v barvah

Dobro je vedeti:
Če temperature dosežejo 25 stopinj Celzija ali več, ne moremo zagotoviti, da bo vaše darilo prispelo v popolnem stanju. Če imate vprašanja o tem, se obrnite na naš oddelek za pomoč strankam.

Sestavine:
Sladkor, glukozni sirup, modificirani škrob (pšenica, krompir, koruza), melasa, želatina, sol salmiak, ekstrakt sladkega korena, barvilo za živila (E153, E171), maltodekstrin, arome, kokosovo olje, karnaubski vosek.
Alergeni:
Vsebuje gluten.

Kdo ima sladek zob in bi mu bil všeč ta osebni kozarec za sladkarije?

Ne glede na to, ali se želite zahvaliti svojemu bratu za pomoč pri selitvi, sporočite svojemu partnerju, da jih imate radi, ali kolegom, da jih cenite, je ta velik kozarec sladkarij, napolnjen z raznovrstnim sladkim korenom, popolno darilo. Kozarec lahko prilagodite sami, tako da dodate fotografijo, sporočilo ali logotip po vaši izbiri. Odlično darilo za rojstni dan, v zahvalo ali samo zato. Ali pa si lahko privoščite, seveda!

Kozarec za sladkarije je izdelan iz plastike in napolnjen s slastnim sladkim koreninami. Na vsaki strani kozarca je nalepka z vašim dizajnom. Ustvarjanje lastnega kozarca za sladkarije je enostavno. Preprosto dodajte fotografijo in / ali besedilo po svoji izbiri v enega izmed zabavnih modelov v urejevalniku ali naložite svojega. Nato bomo vaš dizajn natisnili na nalepke in jih pritrdili na vsako stran kozarca. Ustvari svoj edinstveni kozarček sladkarij zdaj!

Vas zanima večje naročilo? Za več informacij se obrnite na naš poslovni oddelek.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Ocene

Trenutno ni napisanih recenzij v tem jeziku

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj