Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Prilagojeni Mentos XXL

XXL Mentos - Sadje

855 glasov
Na zalogi
Polnjenje
24,99 €
Možnosti dostave
  • Naslov za dostavo po vaši izbiri
  • V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
  • Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o personaliziranih XXL Mentos:
Količina rolic: 20
Okus Mentos: sadje
XXL Mentos mere: 46 x 6 cm
Personalizacija: fotografija, ime in/ali besedilo
Tisk: popolna slika in polne barve

Iz tehničnih razlogov ne moremo natisniti velikih črk ali cirilice, turških, azijskih, arabskih, grških ali drugih posebnih znakov.

Sestavine:
Sladkor, glukozni sirup, sadni sok (jagoda, pomaranča, limona) (2%), kokosovo olje, citronska kislina, škrob, arome, maltodekstrin, kakavovo maslo, sredstva za zgoščevanje (gelan gumi, celulozni gumi, akacijev gumi), emulgator (saharozni estri maščobnih kislin), sredstvo za glaziranje (karnauba vosek), barvilo (beta-korenček). ene, rdeča pesa)

Koga boste presenetili s tem velikim, sadno prilagojenim XXL Mentosom?

Koga boste presenetili s tem ogromnim darilom XXL Mentos? Zelo sadno in resnično edinstveno, saj lahko XXL Mentos prilagodite tako, da dodate fotografijo, ime ali besedilo po svoji izbiri. Popolno darilo za vsako priložnost, možnosti je nešteto. Odlično darilo za maturo, rojstni dan ali v zahvalo. Lahko pa si privoščite, tako da vam ni treba deliti!

Vaš osebni XXL Mentos vključuje najmanj 20 zvitkov Mentos s sadnim okusom. Prilagoditev zunanjosti XXL Mentos je enostavna. V urejevalnik preprosto dodajte fotografijo, ime in / ali besedilo po vaši izbiri. Nato bomo natisnili vaš dizajn, popolno in barvno sliko ter jo pritrdili na XXL Mentos. Ustvari svojega zdaj!

Ta XXL Mentos je primeren tudi za poslovne namene. Za dodatne informacije se obrnite na naš poslovni oddelek.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj