Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

2 Darila

Ustvarite svojo knjigo receptov

Potrebujete prostor za shranjevanje vseh dobrih receptov, ki ste se jih naučili od svoje družine? Potem ni boljšega mesta zanj kot v vaši osebni knjigi receptov! Popolnoma natisnjena knjiga receptov ima 106 strani za vaše recepte, izbirate pa lahko med trdo ali mehko vezavo. Tako lahko svoje najljubše recepte vzamete s seboj, kamor koli greste, na primer na počitnice. Želite svojo mamo presenetiti za materinski dan? Še posebej za to praznično sezono imamo dve čudoviti knjigi receptov za materinski dan, ki ju lahko podarite.

Podarite kanček sreče

Seveda ni nujno, da je darilo vedno drago, vedno je gesta, s katero pokažete, da na nekoga mislite in da je ta oseba za vas posebna. Ni nujno, da je razlog vedno obletnica. Nekoga lahko presenetite tudi samo zato. Naša raziskava o darilih je pokazala, da ljudje radi darujejo brez razloga. Verjamemo, da vas ne osrečuje le prejemanje daril, ampak tudi njihovo dajanje: "Podarite kanček sreče!"