Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Prilagojena darila Axe

Če moški v vašem življenju uživajo ob prejemu čudovitih dezodorantov in izdelkov za prhanje, zakaj se tokrat ne bi odločili za nekaj drugačnega s kul osebnim darilnim kompletom Axe? Embalažo darilnega seta lahko prilagodite z besedilom in/ali fotografijo po vaši izbiri ter ustvarite izvirno darilo za rojstni dan, valentinovo in/ali božič.

Axe, znan tudi kot Lynx

V ostalem svetu je blagovna znamka Axe znana kot blagovna znamka Lynx v Veliki Britaniji. Ko torej pri nas naročite darilni komplet Axe, so izdelki v notranjosti enaki izdelkom Lynx, ki jih tako dobro poznate. Ista znamka, samo z drugim imenom, tako da veste, kaj kupujete.

Prilagojen darilni komplet Axe

Ponujamo različne vrste darilnih setov Axe, v 2 različnih vonjih; „Usnje in piškotki“ in „zlato“. Standardni darilni komplet Axe vključuje steklenico gela za prhanje Ax in razpršilo za deodorant Ax. Presenetite svoje ljubljene s kul darilom in jim dovolite, da si vzamejo trenutek za sprostitev. Embalažo darilnega seta lahko prilagodite z imenom in fotografijo po vaši izbiri, dodate osebno noto kul dizajnu Axe in ustvarite fantastično, osebno darilo.

Prilagojen darilni komplet Axe s čarobno skodelico

Če vaš prijatelj, partner, oče ali dedek vsak dan uživa v lepi skodelici, mu podarite darilni komplet sekire s čarobno skodelico. Čarobna skodelica je skodelica s posebno črno prevleko, ki izgine, da razkrije vašo osebnost, ko vlijete vročo pijačo. Popolno dodatno presenečenje za izdelke Axe v darilnem kompletu. Ta darilni komplet je na voljo v dišavah 'Usnje in piškoti' in 'Zlato'.

Prilagojen darilni komplet Axe s krožnikom

Če prejemnik ni posebej dober pri načrtovanju in je pogosto pozabljiv pri sestankih, mu podarite darilni komplet sekire z dnevnikom. Naslovnico dnevnika lahko označite posebej zanj , tako da lahko začne pravilno načrtovati stvari in nikoli več ne pozabi na sestanek. Embalažo darilnega seta lahko prilagodite tudi z imenom in/ali fotografijo po vaši izbiri.

Vsi ti darilni kompleti so popolna darila, s katerimi presenetite moške v svojem življenju, pa tudi prijetno bodo dišali! Tudi ko izdelkov Axe ni več, embalaža ostane skupaj s čarobno skodelico ali dnevnikom kot zabaven spomin. Ti darilni kompleti so kot nalašč za vsako priložnost, na primer za očetov dan, valentinovo, božič ali rojstni dan.