Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Če verjamete, da je božič čas za obdarovanje in širjenje veselja med vse družinske člane, ni razloga, da bi bili naši prijatelji s tačkami izključeni iz praznovanja. Konec koncev so psi del družine. Ponujajo druženje, brezpogojno ljubezen in so vir neskončnega veselja. Ta božič svojim pasjim spremljevalcem privoščimo nekaj posebnega,personalizirana darila za njih ali v njihovo čast! Letos poskrbite, da bo božič vašega psa tako poseben, kot je vaše celotno leto.

Ne glede na to, ali so bili poredni ali pridni, jim privoščite nekaj dodatne ljubezni in naklonjenosti z našimi najboljšimi izbranimi personaliziranimi božičnimi darili za pse.

Priljubljena personalizirana božična darila za pse

Kot predani družinski člani si naši psi zaslužijo, da jim v prazničnem času privoščimo razvajanje, tako kot nam ostalim. Oglejmo si nekaj vrhunskih personaliziranih božičnih daril za pse: naše čudovite personalizirane pasje postelje in sklede za hrano/pijačo.

Osebne postelje za pse

Osebne postelje za pse

Osebna posoda za pse

Osebna posoda za pse

Prilagojene ure za fotografije

Prilagojene ure za fotografije

Osebna darila za hišne ljubljenčke

Osebna darila za hišne ljubljenčke

Personalizirane postelje za pse

Ali vaš pes sanja o udobnem in prijetnem prostoru za spanje? Če je tako,personalizirane pasje postelje je lahko prava vstopnica.

Če obstaja božično darilo, ki bi ga vaš pes resnično cenil, je to udobje in razkošje naše personalizirane pasje postelje. Je kaj bolj privlačnega kot udoben kotiček, v katerega se lahko zavihtite po dnevu, polnem razposajenosti in zabave? Mislimo, da ne!

Pasje postelje so na voljo v črni in sivkasti barvi; to sta prijetni, nevtralni barvi, ki se bosta ujemali z vsakim slogom notranjosti. Ker sta na voljo dve različni velikosti, bo vaš kosmatinec zagotovo imel udoben prostor za dremež. Velikost M meri 55 x 75 x 14 cm in je primerna za manjše pse. Velikost L meri 70 x 110 x 14 cm, zato je idealna za večje pse.

Te pasje postelje so edinstvene zaradi možnosti dodajanja lastne personalizacije. Kako, sprašujete?

  1. Dodajte pasje ime, da ne bo dvoma, kdo je to prijetno mesto.
  2. Dodajte svojo najljubšo fotografijo ali fotografije prijaznega kosmatinca ali kosmatincev; še posebej zabavno, če si vaši psi radi delijo posteljo.
  3. Dodajte enega od naših zabavnih vzorcev, kot so odtisi tačk, srca, pasje kosti ali zvezdice.

Ne gre le za videz. Pozornost smo namenili tudi trajnosti in higieni. Naše pasje postelje so izdelane iz trpežnega najlona, ki je odporen na vodo, in so zasnovane tako, da prenesejo vse vesele skoke in igrivo kotaljenje. In ko je čas za malce čistoče (vsi vemo, da se radi valjajo po najbolj smrdljivih stvareh), lahko prevleko preprosto odstranite in očistite. Tako ste lahko prepričani, da bo postelja za vas in vašega ljubkega ljubljenčka ostala sveža kot marjetica.

Če želite narediti še korak naprej in jih zares razvajati, jim dodajte personalizirana odeja in . personalizirana blazina za svojega kosmatega prijatelja? Predstavljajte si, kako jim je udobno, prijetno in toplo!

Ne pozabite, da je vaš pes ljubljeni član vaše družine. In nič ne pove, da ti pripada, tako kot osebni prostor, ki mu pripada. Pasja postelja Yoursurprise je darilo, ki se kar naprej podarja, saj obljublja udobje, slog in sladke sanje.

Personalizirane sklede za hrano/pijačo za pse

Jedi in pijače še nikoli niso bile tako elegantne! Personalizirane sklede za hrano in pijačo za pse je lahko odličen način, da svojemu psu pokažete, kako poseben je. Si predstavljate, kako navdušeno mahajo z repom (še posebej, če so napolnjeni z njihovim najljubšim obrokom)?

Naše pasje sklede so na voljo v črni in beli barvi ter v treh različnih velikostih: 160 ml, 350 ml in 700 ml. To pomeni, da je popolna velikost za vsako vrsto kosmatega prijatelja. Vsaka skleda je sestavljena iz sklede iz nerjavnega jekla v melaminskem držalu z nedrsečo plastjo, ki preprečuje razlitje. Posoda iz nerjavečega jekla je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju za enostavno čiščenje, posodo iz melamina pa lahko v trenutku obrišete z vlažno krpo.

Vsako pasjo skledo lahko personalizirate z imenom ali besedilom do 30 znakov po vaši izbiri ter z zabavnim vzorcem, kot so srčki, zvezdice, odtisi tačk, pasje kosti in drugo.

Personalizirana božična nogavica za vašega hišnega ljubljenčka

Nič ni boljšega kot ustvariti personalizirano božično nogavico za svojega ljubljenega hišnega ljubljenčka, da ga resnično vključite v praznično zabavo in dodate popoln zaključek svojemu božičnemu dekorju. Predstavljajte si čudovito izdelano nogavico, obešeno poleg nogavic drugih družinskih članov, vendar z imenom vašega kosmatinca!

Predstavljajte si njihov mahajoči rep, ko odkrijejo božično nogavico, napolnjeno do roba s priboljški, piskajočimi igračami, žogicami in vsem, kar imajo radi, samo zanje! Ne le, da bo vaš hišni ljubljenček cenil dobrote, ampak bo tudi čutil ljubezen in vključenost, kar bo okrepilo vajino skupno vez. Preprosto dodajte ime svojega ljubljenčka v naš burlap Božična nogavica ali tkanina Božična nogavica in v kratkem času ustvarite svojo.

Navsezadnje je pomembno, kako zavijemo svojo ljubezen do štirinožnih članov družine. Vsako praznično darilo je potrditev posebne vezi med ljudmi in psi. Zakaj torej v letošnji praznični sezoni ne bi božičnemu darilu za svojega zvestega spremljevalca dodali še posebnega, osebnega pridiha?

Prilagojena božična nogavica

Prilagojena božična nogavica

Božična nogavica

Božična nogavica

Prilagojeni koledarji

Prilagojeni koledarji

Personalizirane skodelice

Personalizirane skodelice

Praznovanje ljubezni: Prilagojena darila za lastnike psov

Lepota personalizacije je v njeni vsestranskosti. Vključite lahko fotografijo(e), ime(a) in/ali osebno sporočilo ter tako ustvarite popolno darilo za vsakega člana vaše družine. Vsi vemo, da ljubezen do naših hišnih ljubljenčkov ne pozna meja, zato če ste na lovu za odličnim darilom za bližnje, ki se ne morejo naveličati svojih hišnih ljubljenčkov, zakaj ne bi ustvarili personaliziranega božičnega darila z njihovo fotografijo in/ali imenom? Nasmeh je zagotovljen!

Nekaj naših najljubših:

  • Personaliziran okvir za snežno kroglo: Osebni okvir za snežno kroglo je čudovito darilo, ki v vsak dom vnese pridih zimske dežele.
  • Personaliziran foto koledar: Celoletna poslastica z ljubljenim hišnim ljubljenčkom ali ljubljenčki! Funkcionalno darilo, ki vsem omogoča, da vse leto uživajo v zabavnih fotografijah svojih najljubših kosmatincev.
  • Personaliziran obesek za ključe s fotografijo: Nosite s seboj sladek smrček svojega ljubljenčka, kamor koli greste!
  • Prilagojene božične bombice: V božičnem božiču lahko obložite dvorano z bomboni z vašimi najbolj ljubkimi in smešnimi fotografijami vaših zvestih spremljevalcev.
  • Personalizirana fotografska skodelica: Začni dan z najljubšo fotografijo svojega ljubkega ljubljenčka. Sladek opomnik vsakič, ko uživate v skodelici vode.

Zato s temi personaliziranimi darili še dodatno razveselite božič svojega psa. Navsezadnje gre za praznovanje tistih, ki jih imamo radi, bodisi ljudi bodisi živali.

Prilagojeni obeski za ključe

Prilagojeni obeski za ključe

Personalizirana snežna krogla

Personalizirana snežna krogla

Božične kroglice

Božične kroglice

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila